У Чукалівці побудують навчально-виховний комплекс


Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області визначило підрядника будівництва навчально-виховного комплексу з використанням незавершеної будівництвом середньої школи на 11 класів» в селі Чукалівка.

 

Переможцем тендеру стало ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Західспецбуд» (м.Снятин). Вартість будівництва становить 28 мільйонів гривень, пише Побудовано з посиланням на Галичину.

 

Планується, що будівництво завершиться до кінця 2021 року.

 

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Західспецбуд» є житель Овідіопольського району Одеської області Зубенко Дмитро Сергійович.

 

Довідка. Нове будівництво навчально-виховного комплексу незавершеної будівництвом середньої школи на 11 класів у селі Чукалівка Тисменицького району Івано-Франківської області передбачене на ділянці 1,3 га. На земельній ділянці знаходиться розпочата будівництвом школа на 11 класів.

 

Забудова комплексу складається з дитячого дошкільного комплексу та навчального. Будівництво ведеться в 2 черги. І черга передбачає будівництво навчально-виховного комплексу в складі: - Дитячий дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) на 55 місць; - Шкільний підрозділ (4 класні приміщення на 80 учнів); - Модульна котельня; - Модульна трансформаторна підстанція; - Благоустрій, інженерні мережі.

 

На ділянці, що підлягає благоустрою, передбачено: спортивно зона, господарська зона, майданчики відпочинку, тіньові навіси, учбова зона.

 

Озеленення передбачає насадження дерев та кущів, влаштування газонів та квітників. Будинок НВК двоповерховий складається з взаємозв’язаних блоків. Сполучення між поверхами передбачено через дві розосереджені сходові клітки.

 

В спортивній залі (ІІ черга) передбачені роздягальні обладнані індивідуальними шафами, апаратом для сушіння волосся.

 

Проектом передбачено демонтаж стін та перемичок другого поверху існуючої будівлі, прекриття, внутрішніх стін та перемичок першого поверху, сходової клітки.