У березні Львів прийматиме Весняний Будівельний Форум - 2018

Весняний Будівельний Форум є відображенням ключових напрямків розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії.

Будівельний ринок  є важливою ланкою у забезпеченні належного рівня життя якості людей. Будівельна галузь наповнюється інвестиціями, що надає їй швидкий розвиток.

 

Львів є інвестиційно привабливим містом, бере активну участь у створенні нових робочих місць, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у сфері будівельної галузі. Активну позицію займає і ПрАТ «Гал-ЕКСПО» - виставкова компанія, яка вже вкотре проводить будівельну спеціалізовану подію:

 

Весняний Будівельний Форум, який є відображенням ключових напрямків розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії, це професійний майданчик, який збирає спеціалістів та демонструє нові технології у сфері будівництва.

 

В рамках Весняного Будівельного Форуму  традиційно проходить XXXVII Міжнародна виставка «Буд-ЕКСПО-весна» та XIII Спеціалізована виставка «Вікна.Двері.Дах»

 

Форум відбудеться 28-31 Березня 2018 р. у ВЦ «Південний-ЕКСПО»,  за адресою: м.Львів, вул.Щирецька, 36.

  

Контакти Оргкомітету:

+38 (032) 297-06-28, 0676758318,

Expo1@galexpo.lviv.ua,

www.galexpo.com.ua/budvesna

 

 

Світлина від Будівельний Форум.