Цьогоріч ДАБК перевірить 9 франківських забудівників


Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради згідно зі своїми повноважень проводитиме планові і позапланові перевірки суб’єктів містобудування на об’єктах будівництва.

 

Плановою вважається перевірка, що передбачена планом роботи органу державного архітектурно-будівельного контролю, який затверджується керівником такого органу.

 

Періодичність проведення планових перевірок суб’єктів містобудування на об’єктах будівництва визначається відповідно до критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері містобудування.

 

“Такі перевірки плануються на рік. Вони погоджуються з Державною регуляторною службою, складається відповідний план-графік. За 10 днів суб’єкт містобудування отримує повідомлення про те, що буде проводитись планова перевірка”, — розповідає начальник Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Олег Семків.

 

Планові перевірки об’єктів будівництва, замовниками яких є фізичні особи (громадяни), проводяться не частіше ніж один раз на півроку. Тривати планова перевірка може не довше десяти робочих днів.

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» публікуємо Річний план здійснення заходів державного контролю Управлінням ДАБК виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на 2020 рік.

 

Зокрема в переліку: ПП “Галицький двір”, ТзОВ “Прикарпатбуд Груп”, БК “Ковчег-ІФ”, ТзОВ “Альянс-Консалтинг ІФ”, ТзОВ “Дрім Таун Девелопмент”, БК “Цитадель”, обслуговуючий кооператив “ЖБК Бистириця”, БК “Левада” та гаражний кооператив №31. 

 

Завантажити документ можна за посиланням.