Топ-5 найкращих локацій для життя в Івано-Франківську


Шукаєте ідеальне місце для життя? Аналітичний центр Blago developer підібрав найкращі локації в Івано-Франківську, де ви можете сповна насолодитись комфортом сучасного європейського міста.

 

Діловий центр

Для тих, хто обожнює відчувати себе у вирі подій, прокидатися під звуки великого міста, ідеальним варіантом для життя буде історичний центр. Енергія цього місця просто зашкалює, тому про тишу тут годі й мріяти. Саме тому це місце для активних, цілеспрямованих та амбітних людей.

 

Не варто боятися, що доведеться обирати старе житло, адже сучасні житлові комплекси бізнес-класу здивують досконалим плануванням, конструкторськими та архітектурними рішеннями. До таких комплексів відносяться ЖК “Авторський” та Main House.

 

Затишний центр

Якщо ж ви мрієте оселитися в центрі міста, але бажаєте втекти від метушні, тоді ідеальний варіант в цьому випадку – локація поблизу парку Т. Шевченка і міського озера.

 

Це місце – справжня знахідка для сімей з дітьми, творчих та зосереджених людей, котрі бажають релаксувати в тиші, насолоджуватись красивими краєвидами міста і Карпатських гір. Лідером серед зацікавлених купити квартиру в затишному центрі залишається комплекс елітних апартаментів Parus.

 

Романтичне передмістя 

Місто виснажує та забирає сили? Тоді ваше ідеальне місце для відновлення життєвої енергії – передмістя. Тут можна відчути себе в гармонії з природою, насолоджуватись абсолютною тишею та співом птахів, спостерігати за панорамою вечірнього міста.

 

Житлові комплекси у передмісті мають розвинену внутрішню інфраструктуру, дитячі та спортивні майданчики, комфортний паркінг. Наприклад, житловий масив “Паркова Алея”, “Містечко Соборне” та ЖК Comfort Park.

 

Досконалий аристократизм

Одним із трендів сучасного будівництва є котеджні містечка. Затишна ділянка біля міста з власним подвір’ям, найвищим рівнем безпеки та комфорту – тепер це вже не мрія. Обрати собі затишний котедж, що знаходиться поблизу природних рекреаційних комплексів Івано-Франківська, можна у котеджному містечку Franko River Club.

 

Урбаністичний компроміс

Цікавою знахідкою для містян, що бажають відчути всі зручності сучасного будівництва, є окремі житлові райони з власною розвиненою інфраструктурою, які характеризуються наявністю закритої території, розвиненого підземного чи наземного паркінгу, ергономічного планування простору, власним спортивно-розважальним комплексом тощо.