ТОП-5 найдорожчих квартир Івано-Франківська. ФОТО


Команда "Побудовано в Франківську" склала рейтинг найдорожчих квартир Івано-Франківська на вторинному ринку, які середньостатистичному франківцю можна придбати, якщо працювати кілька життів і без вихідних.


На першому місці списку елітний дворівневий пентхаус по вулиці Гетьмана Мазепи, вартістю 260 тисяч доларів. 5-кімнатна квартира розміщена на двох рівнях: 8-9 поверхах загальною площею 292.7 кв.м, з повним облаштуванням меблями та побутовою технікою. Висота стелі сягає 3.3м.

 

Простора вітальня з каміном, світла велика кухня з панорамними вікнами, робочий кабінет, три спальні, три санвузли (дві з ванними, одна гостьова з душ кабіною). На терасі сауна на дровах, дубова бочка-купель, зона для барбекю. Придбаний Вами пентхаус чудово підійде для проживання та відпочинку Вашої сім’ї.

 

 

Друге місце рейтингу — квартира вартістю 229 000 $ на вулиці Шевченка. Квартира розташована на першому поверсі 3-х поверхового будинку, загальна площа 182, 1 кв.м, з них 125, 4 кв.м це перший поверх, 20, 8 кв.м гараж та 35, 9 кв.м площі на цокольному поверсі

 

Є комерційний вхід з вулиці, приватний з під’їзду будинку і вхід зі двору через гараж. На даний час там знаходиться діючий магазин-салон. Об’єкт може використовуватись як для офісу, магазину, клініки чи салону так і для проживання великої сім’ї.

 

Будинок розташований в оточенні історичних будівель і повною мірою повторює стилістику цієї частини міста.

 

 

На третьому місці 4-кімнатна квартира в самісінькому центрі Івано-Франківська по вулиці Станіславській. Її вартість - 138 600 $.

 

Квартира площею 147 м² продається з ремонтом та меблями. Там є дві дитячі спальні, 1 доросла спальня, великий зал, кухня, балкон, комора, гардероб, ванна та туалет роздільні. Місце для авто з відеонаглядом під будинком.

 

 

Далі в рейтингу розташувався великий пентхаус по вулиці Мазепи вартістю 133 250 $.

 

Панорамний пентхаус в елітному житловому комплексі з відкритою терасою з шикарним виглядом, загальною площею 264 м². Фізична площа пентхауса: житлова частина - 180 м² і відкрита тераса - 84 м². Знаходиться на 10 поверсі (над ним ще 11 поверх). Повноцінна висота. Ліфт піднімається прямо до пентхаусу.

 

 

П'яте місце нашого рейтингу окупувала 5-кімнатна квартира в триповерховому будинку на вулиці Довгій. Її ціна - 105 000 $.

 

Площа квартири 188 м². Знаходиться на другому поверсі. Вхід одразу з вулиці. У квартирі є три балкони, гараж, сарай, підвал, та велике горище.