Сучасний простір навколо вас

Вам потрібен комфорт не лише всередині затишної квартири, але й навколо будинку, котрий ви обираєте.

Ранкові пробіжки та вечірні прогулянки, ігри з дітьми на свіжому повітрі та схід сонця у вікні до ранкової кави ― це невіддільні атрибути комфорту людини, що живе в сучасному місті.

 

Сьогодні ви можете купити квартиру в Івано-Франківську, яка відповідатиме вашим вимогам.

 

Надійний забудовник МЖК Експрес-24 створює не лише метри квадратні житла для своїх покупців, але й розробляє сучасні житлові комплекси для затишного і безпечного життя.

 

Для тих хто вирішив купити квартиру в новобудові Івано-Франківськ має що запропонувати. Красиві та зручні двори ― це вже обов'язкова складова сучасної квартири.

 

Обираючи ваше ідеальне місце для квартири, зверніть увагу на 5 важливих моментів

 

1. Безпека вашого простору

 

Для тих, хто вирішив купити однокімнатну квартиру в Івано-Франківську, як і для власників розкішного пентхауса, безпека на першому місці. Закритий двір, відеонагляд, цілодобова охорона повинні бути обов'язково. Тоді ви можете не хвилюватися про дітей, котрі гуляють у дворі; спокійно подорожувати, не турбуючись про власне майно; без остраху заходити ввечері у власний під'їзд. Це неодмінні складові нормального життя.

 

2. Надійний паркінг для вашого автомобіля

 

Для сучасної сім'ї з дітьми автомобіль ― це вже не розкіш, а засіб пересування. Тому, якщо вирішили купити двокімнатну квартиру в Івано-Франківську, відразу потурбуйтесь про місце для вашого чотириколісного друга. Щовечора думати, де припаркувати автомобіль та заглядати півночі, чи в безпеці ваше майно, дуже втомлює та дратує. Житловий комплекс з сучасною парковкою під цілодобовою охороною ― ось що вам потрібно. Коли б ви не повернулись додому, місце для вашого автомобіля чекає на вас.

 

3. Сучасне облаштування дворів

 

Перш, ніж купити трьохкімнатну квартиру в Івано-Франківську, поцікавтеся: яким буде двір. Зручні та безпечні дитячі майданчики, затишні італійські дворики, велосипедні доріжки та спортивні майданчики, обладнані BBQ зони та спеціальні місця для вигулу домашніх улюбленців визначають рівень комфорту вашого майбутнього життя. Сучасні житлові комплекси мають можливість все це запропонувати.

 

4. Панорамний вид з вікна

 

Коли ви обираєте готель для відпочинку на кілька днів, вид з вікна один з пріоритетів. Не забувайте про цей пункт, коли будете вирішувати, де жити. Адже іноді так хочеться просто посидіти та помилуватися видом з вікна. Вогні нічного міста, схід сонця, зелений парк та міське озеро. Сьогодні ви можете купити квартиру в Івано Франківську з чудовим панорамним видом.

 

5. Зручна інфраструктура навколо житлового комплексу

 

Як би вам добре не було всередині вашого нового житлового комплексу, не забувайте про зв'язок із зовнішнім світом. Зручна автомобільна розв'язка, досяжність громадського транспорту, близьке розташування шкіл, дитячих садків та супермаркетів має велике значення. Тому обирайте квартиру в Івано-Франківську зі зручним розташуванням.

 

Перевірений часом забудовник МЖК Експрес-24 створює житло, що відповідає новим вимогам часу. Місце, де зручно, затишно та безпечно.

 

 Для комфортного життя купити квартиру від забудовника МЖК Експрес-24 можна:

 

      ЖК «Millennium ECO» у Івано-Франківську;

      ЖК «7 Квартал» поблизу парку Шевченка у Івано-Франківську;

      ЖК «Писанковий» у м. Коломия.

 

 

Контакти відділу продажу:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

+38 050-433-14-03