Обирайте комфортне планування квартири

Кожному потрібен особливий життєвий простір. Часи стандартного будівництва минули. Сьогодні купити квартиру в Івано-Франківську можна на будь-який смак та вподобання.

Будівельна компанія МЖК Експрес-24 пропонує великий вибір житла. Перш ніж прийняти остаточне рішення, розгляньте кілька варіантів.

 

Однокімнатні квартири для невеликої сім'ї

Попитом на ринку користується невелике за розмірами житло. Це не дивно, адже відчутним є заощадження на комунальних платежах та утриманні. Купити однокімнатну квартиру в Івано-Франківську з сучасним плануванням не складно.

Класичні квартири, в яких кімната та кухня закриті, обирають старші люди та сім'ї з дитиною. Тут зручно організувати особистий простір для кожного.

Квартири-студії популярні серед молоді. В такому помешканні зручно жити одному. Зонування здійснюється за допомогою меблів, багато простору та свободи. Внутрішні стіни практично відсутні, лише закритий санвузол.

Купуючи житло в новобудові, ви обираєте дизайн, який вам до вподоби. Помешкання повинно бути зручним та комфортним для вас.

 

Двокімнатні квартири ― вигідно та зручно

Житло з двома окремим спальнями підходить для сімей з дітьми. Ви можете купити двокімнатну квартиру в Івано-Франківську різного розміру та планування. Невелика площа ― це відсутність зайвих витрат на обслуговування та заощадження часу на прибиранні.

 

Існує багато сучасних варіантів.

 

Класична квартира, де всі кімнати закриті. З великою кухнею, ви отримуєте повноцінне житло для сім'ї. Окремий простір для дітей та затишну спальню.

Квартира-модерн передбачає закриті спальні та велику зону кухні-вітальні. Це досконале поєднання для тих, хто любить приймати друзів.

Смарт-квартира ― європейський рівень організації простору. Завдяки ефективному плануванню на невеликій площі зручно усім.

Обирати планування квартири варто також з думкою про перспективи зростання вашої сім'ї. В рідному домі кожен повинен себе почувати комфортно.

 

Трьохкімнатні квартири ― простір для життя

Тим, хто любить простір, радимо купити трьохкімнатну квартиру в Івано-Франківську. Варіантів планування та розмірів безліч. Ви можете зупинити свій вибір на:

 

  • класичній квартирі з відокремленими кімнатами,
  • елітних апартаментах з індивідуальним плануванням під ваше замовлення;
  • дворівневих пентхаусах з панорамними вікнами.

Краса та затишок житла ― це запорука вашого добробуту. Купити квартиру в новобудові Івано-Франківськ МЖК Експрес 24 пропонує на будь-який смак. Всі ми різні. Тому й житло повинно бути індивідуальним.

 

Обирайте житло від тих, кому можна довіряти

Перевірений роками забудовник та лідер ринку МЖК Експрес-24 пропонує квартири на ваш вибір: від невеликого житла до елітних апартаментів. Серед значної кількості варіантів точно знайдете ваш. Оберіть житло, де вам буде комфортно.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську та Коломиї від забудовника МЖК Експрес-24 можна вже сьогодні. На вас чекає:

  •      ЖК «Millennium ECO» в місті Івано-Франківську;
  •      «7 Квартал» поблизу  парку Шевченка в Івано-Франківську;
  •      ЖК «Писанковий» у місті Коломия.

 

Контакти відділу продажу:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

+380-50-433-14-03