Стартував продаж квартир у будинку Lite2 сучасного житлового Району Manhattan


А це означає, що протягом найближчого часу будуть діяти МЕГА вигідні умови на купівлю омріяної квартири!

 

Lite-квартири – це щось середнє між звичайними квартирами та smart-квартирами. Їх суть полягає в тому, що це оптимальний формат житла без нічого зайвого, але зі всім потрібним. В чому їхня ізюминка думаєте ви? Давайте детальніше розберемось з таким типом квартир.

 

Планування lite-квартир розробляються відповідно до передових концепцій організації життєвого простору. Це потрібно для того, щоб добитись максимального використання кожного квадратного метру і функціонально правильно спланованого життєвого простору.

 

Якщо у smart-квартирах це робиться для того, щоб зробити однокімнатну квартиру максимально зручною, то у lite-квартирах наші архітектори зробили те саме тільки з двокімнатними та трикімнатними квартирами.

 

 

Відповідно ми отримуємо двокімнатні квартири площею від 50 м² і трикімнатні площею від 67 м², у яких кожен квадратний метр максимально функціональний, а всі неробочі зони та глухі кути мінімізовані як такі, що не задовольняють потреб сучасного стилю життя.

 

 

Таким чином покупець не переплачує за зайві квадратні метри, а у майбутньому економить на утриманні квартири. У Lite квартирах немає зайвих квадратних метрів, тут немає преміум опцій.

 

Немає того, що дорого коштує, але не завжди є потрібним. Тут є тільки те, чого ви прагнете, те що необхідне для щасливого життя!

 

Купити Lite-квартиру можна в сучасному районі Manhattan від надійного забудовника blago developer.