Старт будівництва ІІІ черги неповторного HydroPark DeLuxe! -15% на елітні квартири лише до кінця травня

Величний і розкішний HydroPark DeLuxe – будинок, що постав зі скла та бетону просто у серці Івано-Франківська, поблизу тихої гладі озера та затишку парку. 

Він зачаровує та притягує погляд, до нього хочеться доторкнутися, відчути шкірою ніжність та міцність його стін, потрапити всередину і залишитися там назавжди. 

 

HydroPark DeLuxe - це будинок, про який мріє кожен, проте далеко не кожен може дозволити собі жити тут і називати його своїм Домом. Але ті, хто обрав його для себе - завжди будуть горді цим вибором. 

 

 

Закрита від чужих очей територія з цілодобовим відеонаглядом, підземний паркінг, сполучений з ліфтом, який без зупинок довезе вас відразу на потрібний поверх, консьєрж-зона - усе це для того, щоб зберегти приватність вашого життя. І одночасно з цим воно буде розфарбоване яскравими краєвидами з вікон та терас, лаунж-зоною на даху для відпочинку та спілкування, елегантними французькими балконами та дизайнерським ландшафтом внутрішнього двору, виконаним у стилі японського саду. Адже у вашому житті усе має бути лише найвищого ґатунку, чи не так? 

 

 

Ми щасливі повідомити про те, що починається будівництво ІІІ черги комплексу елітних квартир біля озера. На честь цієї події даруємо -15% на придбання помешкання, що не лише стане вашою фортецею, а і підкреслить статус та можливості свого власника. Неймовірна ціна - від 14500 грн/м2 - для тих, хто хотів придбати квартиру у HydroPark DeLuxe, але з якихось причин сумнівався. Тепер для сумнівів не залишиться жодного місця. Приходьте та беріть своє. 

 

 

Чекаємо на вас у відділах продажу за адресами вул. Мазепи, 142а та вул. Івасюка, 82. 

Або телефонуйте за номерами: 

/050/ 393-00-46

/096/ 393-00-46