Стало відомо, як може виглядати готель “Дністер” після реконструкції. ФОТО


Франківці пильно стежать за ремонтними роботами в готелі Дністер, тож нещодавно підняли шум через добудову поверхів. Спочатку власник готелю стверджував, що все йде згідно з проектом реставрації і ні про яке будівництво не йде мова.

 

Що ж стосується робіт на даху, то готельєр запевняв, що там замінюють стару покрівлю. Проте після перевірки Держархбудконтролю виявилось, що всупереч проекту реставрації, в готелі добудовують поверхи.

 

Роботи тимчасово зупинили, проте не на довго.

 

В соцмережі Фейсбук з'явилися світлини моделі, як може виглядати готель "Дністер", де проводиться скандальна реконструкція:

 

"Згадав що маю 3D модель горезвісного кварталу! Накинув схематично як може виглядати будинок по вул. Січових Стрільців 18 і оця добудова на готелі “Дністер”. Разом із закритим проходом. Яскраво-червоним показано те що добу-надбу-побу-реставровано, менш яскравим – існуючий дах готелю. Може тепер до профанів дійде як було і може бути скоро. Прошу без байдужих галицьких коментарів типу – “й так валитья, хоть шось най роблять”, “та буде модний готель”, “візитівка міста” бла бла бла", – написав архітектор Юрій Хмельовський.