У Франківську відмінили повторні торги з будівництва спортивного майданчика на Вовчинецькій

На будівництво спортивного об’єкт в мікрорайоні Позитрон місцева влада готова витратити близько 3,6 млн грн. Втім знайти підрядника так і не вдалося, УКБ вже вдруге відмінило торги у системі Prozorro.

Вперше відкриті торги із закупівлі робіт з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в, Управління капітального будівництва оголосило у червні.

 

Очікувана вартість робіт становила 3 650 000 гривень.

 

На участь у конкурсі свої пропозиції подали ТОВ «Спортивна компанія Люксон Спорт», ТОВ «Захід-Мастерфайбр» та ТОВ «Еліт Спорт Груп». Остання, у свою чергу, запропонувала найнижчу ціну - 2,989 млн гривень. Однак тендерний комітет усі пропозиції учасників торгів відхилив, а сам аукціон - відмінив.

 

У протоколах тендерного комітету причина відхилення пропозицій відсутня. Натомість, є посилання на службові записки, однак і ті не були оприлюднені.

 

У зв’язку із цим громадська організація «Центр «Антикорупційна платформа» надіслала офіційне звернення до Управління капітального будівництва з проханням оприлюднити інформацію по закупівлі у відповідності до законодавства України. Мова йде про причини відхилення пропозицій учасників торгів.

 

Пізніше, 17 липня, УКБ оголосило про проведення повторних торгів з будівництва спортивного майданчика в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в.  Очікувана вартість робіт залишилась без змін -  3 650 000 гривень.

  

Втім сьогодні торги відмінили. Причиною вказана відсутність пропозицій.

 

Однак на тендер все ж надійшла одна пропозиція від ТОВ «Будівельна компанія фірма Аттік і К». Та згідно закону, замовник має право відмінити торги у разі подання для участі в них менше двох тендерних пропозицій.