П'ять ознак сучасного бізнес-центру від Група компаній "Kontilium Group"

Група компаній "Kontilium Group"  працює на ринку будівництва уже більше 10 років. Основними напрямками роботи є будівництво житлових і комерційних приміщень, продаж будівельних матеріалів, послуги вантажних перевезень та логістики. 

Компнія здійснює будівництво сучасного бізнес-центру "River Plaza" з комплексом приміщень комерційного призначення з підземним паркінгом по вул. Надрічній. Відрізнити бізнес центр від інших забудов можна завдяки таким ознаам:

 

Інфраструктура

Так як орендарю важливо, щоб його співробітники мали швидкий доступ до повсякденних послуг, ще при проектуванні офісної будівлі перші поверхи будуються з урахуванням майбутнього розміщення в них медцентрів, дитячих садів, банків і іншого ритейлу.

 

Крок колон

Сьогодні ми бачимо ще одну зміну. У 2006 році крок колон 6,1х6,1 м вважався мінімальним стандартом. Зараз же практично всі проекти будуються з урахуванням кроку колон 10Х10 м. Таке рішення сприяє більшій освітленості приміщення і гнучкому простору для оформлення, в тому числі і популярному сьогодні формату open space, який прийшов на зміну кабінетного розсадження.

 

Локація

Років 15 тому головним критерієм успішності проекту була центральна локація, тому й будували тільки там. Але сьогодні, як не дивно, все більше проектів виходять за межі центру, а частина переїжджає за межами міста.

 

Фішки

Для девелопера важливо, щоб будівля «продавалася». А з урахуванням того, що ринок зараз перенасичений, в хід йдуть різні «фішки» в проектах. Наприклад, для однієї FMCG компанії головною умовою була наявність тераси, де б вони могли зробити лаундж бар для своїх співробітників. Ще однією «фішкою» можуть стати атріуми.

 

Економія

При будівництві застосовують технології з урахуванням подальшої економії тепла, електроенергії, води і т.д. У хід йде енергозберігаюче скління, теплорегулюючі головки на радіаторах, енергозберігаючі джерела світла, і LED-світильники.