Прикарпатський університет не давав згоди на передачу спорткомплексу "Олімп" у комунальну власність

Днями, на сесії міської ради депутати проголосували за безоплатне прийняття до комунальної власності міста спортивного комплексу «Олімп» з котельнею, що знаходиться по вулиці  Академіка Сахарова, 38.

У рішенні йдеться, що об’єкт повинен використовуватись за цільовим призначенням і не відчужуватиметься в приватну власність.

 

Наразі заклад перебував на балансі Міністерства освіти і науки України, а право на користування спорткомплексом належить Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника. Останній, у свою чергу, відреагував на рішення міської ради.

 

Колектив університет підготував звернення до міського голови Руслана Марцінківа у якому просить надати копію рішення, на підставі якого ректорат розпочне юридичну процедуру його оскарження.

 

«Колектив Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника підтверджує свою позицію про несприйняття рішення про зміну власника та ненадання згоди щодо передачі у комунальну власність спортивного комплексу «Олімп» з котельнею. При цьому викликає здивування, що під час прийняття важливого для колективу питання, на сесію міської ради не було запрошено представника університету»,  - зазначено у документі.