Переваги житла в новому комплексі "Comfort Park"

За останні роки покупців нового житла цікавлять такі критерії як комфортабельність, інфраструктура та ціна.  Тому одним із трендів будівництва зараз стають квартири класу комфорт. 

Якщо при зведенні деяких категорій житла немає особливих вимог до матеріалів, які використовуються в будівництві, то для цього класу існує особливий контроль якості. Будуються такі будинки із застосуванням високотехнологічних методів, використовуються матеріали європейської якості та приділяється  значна увага оздобленню  фасадів і зон загального користування.

 

Купити нове житло комфорт-класу за доступною ціною в Івано-Франківську з дотриманням таких вимог якості можна у ЖК "Comfort Park". Компанія Благо забезпечує його зведення  тільки надійними матеріалами. Такий підхід  створює всі умови для довговічності домівок і зручності проживання в них.

 

Завдяки прогресивній концепції житлового комплексу, прикарпатці можуть придбати квартиру, яка максимально відповідатиме їх потребам та способу життя. Розташований комплекс в мікрорайоні Пасічна і різниться унікальною місцевістю. Поряд будується новий міст, тому така транспортна розв'язка дозволить швидко та без обмежень дістатися до центру Івано-Франківська за декілька хвилин. Відпочинкові зони  знаходяться максимально близько до нових домівок. Жителі комплексу насолоджуватимуться спокоєм течії річки Бистриця Солотвинська та тишею відпочинково-паркової зони.

 

Цікаві міські панорами, просторі світлі планування - все це чекає власників нових квартир.

 

"Comfort Park" - житловий комплекс, на який варто звернути увагу молодим парам і особливо сім'ям з дітьми. Тут створено усі вимоги для зростання щасливих людей. Перевагами для батьків є зручні планування квартир і їх функціональність, недалеке розташування магазинів, дитячого садочку, школи №24.

 

 

Спорт та здоров’я з комфортом - теж одна з головних складових концепції нових домівок. Велодоріжки, спортивний комплекс з басейном, зручні вуличні тренажери, спортивні та ігрові майданчики доступні для користування усім жителям квартир. Поряд багато зелені та всюди чисте річкове повітря.

 

ЖК "Comfort Park” - доступні домівки для якісного життя.

 

З питань придбання квартири звертайтесь:

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ БК «Благо»

м.Івано-Франківськ

вул. Є.Коновальця, 35
+38 050 0714 000
+38 097 0714 000