Папуга в будинку: новий спосіб продати нерухомість

Для того, щоб продати нерухомість, ріелтори вдаються до різних "фішок". Чим цікавіша і яскравіше ідея, тим швидше можна здійснити операцію.

Ринок нерухомості став настільки швидко розростатися, що люди за ним не встигають. Щоб привернути увагу вимогливих клієнтів PR-відділу доводиться напружувати фантазію. В підсумку: Хтось організовує лотереї, а хтось бере креативом.

 

У містечку Хорвіч, недалеко від Болтона, є сайт, присвячений продажу нерухомості - Rightmove.com. Там з'явилися досить дивні знімки, які демонструють будинок для продажу. На них чоловік, одягнений в костюм папуги, позує в кожній кімнаті.

 

 

Фотографії досить різноманітні, на одному зі знімків, папуга сидить за столом і тримає столові прибори в "руках". На іншому - стоїть під душем, на ще одному - лежить на ліжку в спальні.

 

 

 

"Папуга в будинку" був вигаданий для того, щоб продемонструвати розміри будинку, демонструючи, як виглядають кімнати. Наскільки вдало пройшов такий експеримент на ринку нерухомості, зрозуміти складно. На даний момент, такої рекламної компанії серед інших підприємств не спостерігається.