МЖК ЕКСПРЕС-24 отримала відзнаку ”Компанія 2020 року у будівельній сфері”


БК «МЖК ЕКСПРЕС-24» посіла ПЕРШЕ місце в Івано-Франківській області та отримала відзнаку «Компанія року», як офіційне підтвердження першості підприємства у будівельній сфері.

 

Як зазначають у Всеукраїнському галузево-аналітичному центрі, ця номінація підтверджує, що «МЖК ЕКСПРЕС-24» є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги. Відзнака присвоюється на основі реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

 

Будівельна компанія вкотре підтвердила статус підприємства-лідера галузі на всеукраїнському рівні, увійшовши до «ТОП-100 надійних та інвестиційно привабливих підприємств України 2020». У загальнодержавному рейтингу Всеукраїнського галузево-аналітичного центру будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» посіла 93-тю позицію серед 5346 підприємств галузі та малого і середнього бізнесу в Україні.

 

Також підприємство отримало нагороду «Вибір споживача»- знак високої якості послуг компанії. Номінація показує клієнтам та партнерам, що послуги «МЖК ЕКСПРЕС-24» є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

 

 

Будівельна компанія МЖК Експрес-24, яка на ринку нерухомості з 1996 року, також увійшла до Реєстру кращих постачальників товарів і послуг 2020 (Купівля та продаж власного нерухомого майна) та посіла 12 місце в Україні.

 
Таким чином, компанія підтвердила свою надійність та професіоналізм, здобуті завдяки багаторічному досвіду й довірі покупців.

 

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24», ви обираєте сучасне, комфортне та якісне житло для себе і своєї сім’ї. Дякуємо за довіру