«Містечко Козацьке» – лідер серед франківських новобудов у 2019


Портал «Нерухомість від забудовників» оголосив результати рейтингу новобудов Івано-Франківська. За підсумками 2019 року переможцем став житловий комплекс «Містечко козацьке».

 

«Містечко Козацьке» – сучасний проєкт комфорт класу від будівельної компанії «Вертикаль». Житловий комплекс відзначили золотим знаком якості з рекомендацією, яка підтверджує популярність серед користувачів.

 

На порталі проаналізували, які житлові комплекси міста були найпопулярніші упродовж року. Рейтинг формується автоматично на основі кількості переглядів та переходів відвідувачів сайту. Популярність комплексу визначається як сума кількості цих показників.

 

«Вкотре переконуємося, що наша команда рухається у вірному напрямку, адже ніщо так не надихає, як зацікавленість клієнтів та їхня прихильність. Це стимулює працювати ще більше та вдосконалюватися щодня», – прокоментували у будівельній компанії «Вертикаль».

 

Також у ТОП-5 рейтингу за версією порталу «Нерухомість від забудовників» ще один проєкт девелопера «Вертикаль» – житловий комплекс Lystopad.

 

Про «Містечко Козацьке»

 

«Містечко Козацьке» – це сучасний житловий комплекс в Івано-Франківську, натхненний козацьким духом та козацькою історією, яку вдало передають фасади з тематичними муралами та квартали, названі у честь славних гетьманів.

 

Високорозвинена інфраструктура кожного з 5-ти кварталів формує просторе та масштабне містечко з власним дитячим садком «Козачок», торговим центром, спортивними комплексами та комфортними внутрішніми дворами, повністю закритими від транспорту та небажаних гостей.