Міськрада продає приміщення у центрі Івано-Франківська


Міська рада продає на аукціоні через "Прозоро.Продажі" нежитлові приміщення на вулиці Незалежності, площею 39,5 квадратних метрів.

 

Про це інформує кореспондент Побудовано.

 

Скріншот з ProZorro

 

Приміщення, які розташовані на першому поверсі та в підвалі триповерхової будівлі, що на вулиці Незалежності 7, продаватимуть на аукціоні зі стартовою ціною у 298 860 гривень.

 

 

Розмір гарантійного внеску складає 29 886 грн, а реєстраційного – 944, 6 грн.

 

Аукціон відбудеться 28 липня 2020 року.

 

Об’єкт приватизації знаходиться в самому центрі міста та становить 4/100 ідеальних часток у власності на об'єкт нерухомого майна. Вхід в приміщення здійснюється з приміщень першого поверху з внутрішнього двору будівлі.

 

 

Умови продажу: покупець зобов’язаний виконувати норми чинного законодавства України у галузі охорони пам’яток культурної спадщини стосовно об’єкта приватизації, в тому числі: укласти у двомісячний термін після оприлюднення результатів аукціону, але в будь-якому випадку до моменту повної сплати ціни продажу за об’єкт приватизації, з управлінням культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації попередній договір про укладення в майбутньому охоронного договору на пам’ятку (її частину) з викладенням його істотних умов. Також покупець зобов’язаний відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації та рецензування звіту про оцінку протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу в сумі 3 700 грн на рахунок, який буде вказано в договорі купівлі-продажу об’єкта.