Міськарада затвердила новий проект забудови у Пасічній на півтисячі жителів

Івано-Франківська міська рада затвердила детальний план території для будівництва багатоквартирного житлового будинку із закладами громадського призначення на вул. Юліана Целевича, 28, 36А.

Проект рішення разом із графічною частиною опубліковано на офіційному сайті міської ради.

 

Згідно детального плану території, 11-поверховий багатоквартирний житловий будинок запроектований на 210 квартир. Новобудова розрахована на півтисячі жителів. 

 

Детальний план території для будівництва багатоквартирного житлового будинку із закладами громадського призначення на вул. Юліана Целевича, 28, 36А.

 

У техніко-економічних показниках зазначено, що будівництво здійснюватиметься на земельній ділянці площею 0,4308 га. Площа самої забудови складає 1960 м кв. Окрім житла, проект передбачає зведення закладів громадського призначення, гаражів та паркінгу. Зокрема, запроектовано облаштувати 120 паркомісць. Це підземний паркінг, гаражі та відкриті стоянки. Також у проекті ДПТ передбачено місце для спортивного та дитячого майданчиків. 

 

За адресою вул. Цалевича, 36А, знаходиться чимала територія площею 0,4113 га, із цільовим призначенням  - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. За даними кадастрової карти ділянку орендує товариство з обмеженою відповідальністю «Пасічна-ІФ», яку пов’язують із депутатом міської ради від партії «Свобода» Романом Харуком.  

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Згідно даних аналітичної платформи «Youcontrol» підприємство засноване 10 років тому та займається комплексним обслуговуванням об’єктів. Засновником і кінцевим власником фірми числиться Карабін Зіновій Євгенович, який також є головою Івано-Франківської обласної виборчої комісії.