Міфи про квартири у новобудовах

Попит на житло на первинному ринку в Україні поступово зростає. Все більше людей готові платити за нові та якісні квартири.

Наведемо декілька найбільш розповсюджених міфів, з якими стикаються бажаючі купити квартиру в новобудові:

 

Купівля квартири на етапі будівництва

Для мінімізації ризиків достатньо вибрати надійного забудовника, до прикладу МЖК Експрес-24. Придбання квартири в новобудові від МЖК Експрес-24 – це захищені  інвестиції на зручних для вас умовах.

 

Новобудова дорожче

Тут варто врахувати, що по-перше різниця вартості первинного і вторинного житла не настільки велика, а по-друге – ціна завжди залежить від якості. За цим показником новобудови далеко випереджають «панельки». 

 

Забудовники економлять на матеріалах

Насправді, нове житло зводиться відповідно до діючих будівельних норм, а вони тільки підвищують стандарти комфорту та безпеки житла. Європейські орієнтири в будівництві, робота власного проектного відділу, потужний парк власної новітньої будівельної техніки дозволяють МЖК Експрес-24 зводити квартири, які відповідають всім стандартам і технологіям сучасного житла.

 

Будинок не здадуть в експлуатацію

Перевірений забудовник не буде плямувати репутацію такими методами ведення бізнесу. Захищені інвестиції і надійний забудовник є запорукою забезпеченого та комфортного майбутнього.

 

Міняється вартість квадратного метра на етапах будівництва

З цим варто погодитись, проте це розповсюджена практика на ринку нерухомості. Чим раніше ви купуєте квартиру - тим дешевше вона вартує, а поступовий ріст цін обумовлений розвитком інфраструктури та попиту на вже зведене житло.

 

Ви можете купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах  в ЖК «7 квартал» поблизу парку Шевченка від надійного забудовника. Ми пропонуємо квартири в Івано-Франківську, купити які можна в розтермінування.  Житлові комплекси від МЖК Експрес-24 - це якість, надійність та  комфорт.

 

Як обрати житло в Івано-Франківську?

Івано-Франківськ стає важливим комерційним, культурним та рекреаційним центром західної України. Місто приваблює все більше підприємців та нових мешканців, які обирають якісні новобудови в Івано-франківську в центрі.

 

Кількість такого житла поступово зростає, покупці отримують все більший вибір і часто не можуть визначитись з варіантом.  Перед тим, як купити квартиру в новобудові Івано-Франківськ, потрібно звернути увагу на:

 

  • ціну за метр квадратний;
  • кількість поверхів та квартир на одному поверсі;
  • планування житла;
  • інфраструктуру;
  • репутацію компанії.

 

Ніяких «міфів» та ризиків з МЖК «Експрес-24»

 

МЖК Експрес-24 – це потужна будівельна компанія, її мета –  забезпечити якомога більше українців новим та комфортним житлом. Придбати квартиру в новобудові в Івано-Франківську від МЖК Експрес-24 – означає отримати квартиру найвищої якості за доступною ціною.

 

Компанія працює в сфері будівництва більш як двадцять років. За цей час вона завоювала довіру тисяч покупців та клієнтів. Загальна площа зданого в експлуатацію та реалізованого житла складає понад 200 000 метрів квадратних. Саме тут ви можете придбати квартиру в Івано-Франківську без посередників, націнок за ріелторські послуги та умов «дрібним шрифтом».

 

Купуючи житло в ЖК «7 квартал» клієнт отримує не тільки вигідні умови договору і перевіреного забудовника, а й:

 

  • надійні матеріали;
  • сучасні технології будівництва;
  • зручну інфраструктуру (поблизу парку Шевченка);
  • оригінальний фасад;
  • розтермінування від забудовника;
  • адекватні ціни;
  • пакет послуг для комфортного проживання.

 

Купуйте квартири в Івано-Франківську новобудови в центрі міста без «міфів» та ризиків з забудовником МЖК-Експрес 24!!!

 

Контакти:

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

сайт: www.mgk.if.ua 

е-mail: Mgk-24@ukr.net

графік роботи: пн-пт 09:00–18:00

адреса: Україна 76018 м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58