Квартира в центрі – вигідна інвестиція


Оберіть ЖК "Авторський" – респектабельний комплекс бізнес-класу в Івано-Франківську!

 

Найціннішою для примноження інвестицій є квартира, яка генерує кошти власнику, а не сама квартира (якою дорогою вона б не була). Бізнес у вигляді здачі в оренду житлової нерухомості (подобово, чи на довгий термін) завжди був успішним, якщо це стосується житлових комплексів у діловому центрі міста.

 

На прибутковість житлової нерухомості впливає:

 

Надійність забудовника: необхідно перевірити, скільки комплексів здала в експлуатацію будівельна компанія та яка її репутація.

 

Локація житлового комплексу: найбільш вдалим для примноження коштів є варіант із ЖК, який знаходиться в центрі міста. В Івано-Франківську вигідним комплексом для інвестування є ЖК бізнес-класу Авторський, що будується в самому центрі, на вулиці Січових Стрільців.

 

Розвинена і продумана інфраструктура: комплекси, розташовані в центрі, завжди користувались найбільшим попитом, адже всі важливі елементи інфраструктури знаходяться поруч. Що стосується самого житла, то в ідеалі це має бути квартира з сучасним плануванням.

 

Найбільш ліквідними вважають квартири площею — 40-45м.кв. та 60-75м.кв. В ЖК «Авторський» є вигідні пропозиції для інвестицій – квартири площею 35 м.кв. та комерційні приміщення.

 

Відділ продажу: (067)7612993 Для ознайомлення з усіма нашими проектами, заходьте на сайт https://blagodeveloper.com/.