Стан будівництва ЖК "Авторський" у травні. ФОТО


Стан будівництва Житлового комплексу Авторський, станом 22 травня.

 

В секціях 1 і 2 здійснюється влаштування колон та стін цокольного поверху.

 

Житловий комплекс «Авторський» — це новий проєкт Blago developer у діловому центрі Івано-Франківська. Квартири у новобудові оцінять люди, для яких важливий комфорт, адже поруч є всі необхідні інфраструктурні об'єкти. Комерційні площі, де будуть магазини, аптека, салон краси та відділення банку передбачені й на першому поверсі комплексу. Також забудовник бере на себе облаштування та озеленення прибудинкової території.

 

Інфраструктура

 

Житловий комплекс «Авторський» розташований на перетині вулиць В'ячеслава Чорновола та Січових Стрільців, за 8 хвилин пішки від площі «Ринок» та Івано-Франківської Ратуші. У районі новобудови добре розвинена транспортна та соціальна інфраструктура. Поруч з комплексом зупинка громадського транспорту, від якої до різних куточків міста відправляються автобуси №38, №40А та маршрутки №23, №26, №35 та №45, а за 6 хвилин на авто — автостанція №1 та міський залізничний вокзал.

 

 

На нижньому поверсі комплексу розмістять об'єкти комерційної інфраструктури, у тому числі й продуктові магазини. Також купувати продукти біля будинку можна у супермаркетах «Вопак» та «Фуршет» — 4-7 хвилин пішки, «АТБ-Маркеті» та двох магазинах мережі «Сільпо» — 4-5 хвилин на авто. Приблизно стільки ж триватиме поїздка автомобілем до Старого та Центрального ринків за домашніми овочами та фруктами, фермерською продукцією та продукцією місцевих виробників.

 

Якщо потрібні новий одяг та товари для дому, за 5 хвилин на авто ТРК «Панорама PLAZA», де також можна пограти у боулінг та більярд, випити кави або пообідати, а для дітей у комплексу є розважальний центр з ігротекою, караоке та боулінгом. Також у пішому доступі до житлового комплексу «Авторський» два десятки кафе та ресторанів з кухнями різних країн світу.

 

 

Для сімей з дітьми у районі новобудови декілька навчально-виховних установ для різних вікових груп. Батьки дошкільнят зможуть віддати своїх дітей до одного з дитячих садків району: до найближчого дитячого садка «Маленький Енштейн» — 6 хвилин пішки, до дитячих садків №3 та №8 — 8-10 хвилин пішки, до дитячих садків №11 та Tower — 4 -5 хвилин автомобілем. Для дітей старшого віку у радіусі 3-5 хвилин на авто школи №12, №4, №11, №21, спеціальна школа №1 з поглибленим вивченням англійської мови, приватна школа «Перша ластівка», гімназія №2 та школа-ліцей №23. Також у районі працюють дитяча музична школа №1 та міський центр дитячої та юнацької творчості.

 

Сходити на тренування пішки за 15 хвилин можна до спортивної зали Apel'syn, спортклубу «Бескид» або фітнес-клубу Adam I Yeva. Влітку поплавати та пограти у баскетбол можна на міському озері, а для ранкових пробіжок за 15 хвилин пішки від новобудови Меморіальний сквер.

 

Детальну інформацію про житловий комплекс дізнавайтесь за номером: (067) 7612 993 або на сайті https://blagodeveloper.com/projects/avtorskyj/