Косівське підприємство за 166 млн грн побудує студентський центр у Карпатах

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника через систему ProZorro визначив підрядника для будівництва у Карпатах міжнародного студентського центру.

У вересні було оголошено тендер на будівництво міжнародного центру зустрічі студентської молоді України та Республіки Польща, з очікуваною вартістю робіт 169 209 853 гривень.

  

На торги прийшло двоє учасників – приватне підприємство «Промбудсервіс-Косів» та ТОВ «Стартгруп». У підсумку переможною виявилась пропозиція ПП «Промбудсервіс-Косів». 7 листопада Прикарпатський університет уклав із підрядником договір на суму 166 400 000 гривень.

 

Відзначимо, що центр побудують на вулиці Грушевського, 99, в селі Микуличин, Яремчанської міськради, Івано-Франківської області. Згідно технічного завдання, під будівництво відведена земельна ділянка площею 3,4838 га. Сам центр являтиме собою двоповерхову будівлю з розрахунком на 55 номерів.

 

Підприємство «Промбудсервіс-Косів», за даними аналітичної системи Youcontrol зареєстроване на Косівщині та займається будівництвом житлових і нежитлових юудівель.  Керівником та кінцевим бенефіціаром значиться Володимир Тинкалюк. Підприємство активно бере участь у державних закупівлях. Зокрема, у 2017 році, «Промбудсервіс-Косів» заробило на підрядах понад 120,4 млн гривень, а цьогоріч вже встигло укласти договорів на загальну суму понад 300 млн грн.