Івано-франківський дитячий садок №6 "Колобок" потребує ремонту

Дитячий садок № 6 “Колобок“ санаторного типу для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції потребує ремонту фасаду та заміни опалювальної системи.

Про це інформує Побудовано з посиланням на Франківчани.

 

Дошкільний заклад знаходиться в центрі міста за адресою: вул. Тарнавського, 16 і належить до комунальної власності територіальної громади міста. Будівля, в якій розміщений дошкільний навчальний заклад, зведена ще у 1906 році і є архітектурною пам’яткою.

 

Згідно з проектною завантаженістю, приміщення розраховане на 5 груп (95 місць). Зараз у дошкільному закладі виховується 123 дітей.

 

У дошкільному навчальному закладі за останні роки за бюджетні кошти проведено заміну внутрішніх електромереж в будівлі, добудовано зовнішній перехід, здійснено часткову заміну сантехніки, поточний та капітальний ремонт приміщень.

 

За кошти батьків та спонсорів відремонтовано огорожу, замінено ворота, дообладнано фізкультурний майданчик (встановлено футбольні ворота й баскетбольні щити), відремонтовано пральню, придбано дитячі стільці, шафи для роздягання, м’який інвентар, дитячі меблі для ігор, карнизи та гардини. 

 

Будівля дошкільного закладу та його приміщення добре збережені, проте в дитячому садочку є проблеми господарсько-технічного стану: потребує заміни опалювальна система на альтернативну та потрібен ремонт фасаду приміщення.