«Івано-Франківськгаз Збут» оприлюднив ціни в рамках тарифів, що діятимуть для населення з 1 травня


Вже з 25 квітня клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" зможуть обрати за яким саме тарифом споживати газ після 1 травня 2021 року.

 

Компанія оприлюднила ціни на обов'язковий "річний тариф", а також альтернативні йому комерційні пропозиції.

 

Побутові клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", котрих компанія на вимогу Уряду та національного регулятора НКРЕКП, з 1 травня автоматично переведе на тариф "Твій газ Річний" будуть отримувати газ за ціною 7,99 грн за кубометр впродовж року — до 30 квітня 2022 року.

 

Зафіксована на рік вартість кубометру палива захистить споживача від значних стрибків ціни газу, особливо під час наступного опалювального періоду. Це дасть змогу клієнтам «Івано-Франківськгаз Збут» краще планувати свої витрати на комунальні послуги. Їм не потрібно буде щомісяця відстежувати ціни на газ, а суми в платіжках стануть максимально зрозумілими та прогнозованими.

 

При цьому споживачі зберігають за собою право перейти на будь-який інший газовий тариф від ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" чи будь-якого іншого постачальника.

 

Вартість постачання газу для клієнтів компанії в рамках тарифу "Твій газ Місячний" з 1 травня становитиме 7.99 грн за кубометр, або 0,75201 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 22 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).

 

Споживачам варто пам'ятати, що ціна газу в межах тарифу "Твій газ Місячний" буде визначатися поточною ситуацією на ринку, відтак оголошувати вартість газу ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" буде щомісяця за 5 днів до початку наступного терміну постачання.

 

Найближчим часом буде повідомлено деталі ще двох комерційних пропозицій від постачальника тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та тариф «Твій газ На зиму» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»).