Інвестиції в нерухомість у Європі: переваги та недоліки

Купити квартиру в новобудові в Івано-Франківську - це цілком досяжна мета, тому що сьогодні на ринку нерухомості прикарпатського міста є багато варіантів. Нерідко, стаючи власником нового житла в рідній країні, українці починають цікавитися нерухомістю в Європі.

Економічне підгрунтя питання інвестицій в нерухомість за кордоном дуже хитке. Зі стовідсотковою ймовірністю сказати, де пощастить з інвестиціями складно. Зростання та зниженню попиту і цін в деяких регіонах постійно змінюються. Більше того, немає точного переліку міст та країн, які є найпривабливішими для придбання квартири. Різні агентства дають різноманітні відомості та інформацію. Деякі експерти стверджують, що на першому місці Великобританія, інші - відстоюють Німеччину. Все ж таки вирішальних факторів дуже багато, тому спробуємо розібратися в цьому.

 

Великобританія

Ринок нерухомості в цій країні відрізняється завидною стабільністю. Національна валюта впевнено тримається на плаву, і цей факт привертає велику кількість інвесторів. Ціни на житло в 2016 році зросли на 5 відсотків, очікується ще трьохвідсоткове підвищення в 2017 році.

 

Результат пошуку зображень за запитом

 

Німеччина

Тут спостерігається невелика "зміна орієнтирів". Якщо раніше експерти рекомендували вкладати заощадження в квадратні метри в Мюнхені, то тепер в Берлін. У столиці в порівнянні з іншими німецькими містами ціни досить приземлені. Невелика квартира-студія тут буде коштувати в середньому 40-50 тис.Євро. Крім двох вищезгаданих населених пунктів, популярністю користуються Гамбург або Франкфурт. Гамбург – перспективне місто, що стрімко розвивається, постійно оновлюється. Тут мінімальна ціна на квартиру вище столичної в два рази. Франкфурт - економічний центр країни, тут одне з найпрогресивніших в економічному плані міст Німеччини. Апартаменти площею 100 кв.м обійдуться покупцеві в середньому в 250 тис.Євро.

 

Результат пошуку зображень за запитом  

Швейцарія

Стійка економіка, а тому інвестиції в нерухомість — виправдовують себе. Єдина перешкода - місцеві закони. Не маючи громадянства отримати дозвіл на купівлю житла важко, а інколи просто нереально.

 Результат пошуку зображень за запитом

 

Для тих хто шукає більш легкі шляхи слід звернути увагу на країни, які територіально наближені до України. Столиці Польщі, Чехії, Угорщини зустрінуть потенційних інвесторів з великою привітністю.

 

Не варто вкладатись в нерухомість у Іспанії та Португалії. Тут ціни на квартири в низькі, що спонукає потенційних інвесторів до купівлі квартир. Проте після придбання нерухомості, приходить розуміння, що здати в оренду таке житло дуже проблематично, а подекуди навіть неможливо, оскільки в цих країнах ще не до кінця вирішені внутрішні економічні проблеми.

 

Для тих, хто не хоче ризикувати та подорожувати в далекі країни з метою здійснення інвестицій в нерухомість, найвигідніший варіант - купити квартиру в Івано-Франківську.

 

Пов’язане зображення

 

Одним із надійних забудовників міста, що пропонує вигідні умови придбання житла є будівельна компанія “МЖК Експрес-24”. Підприємство  є одним з лідерів в будівельній галузі міста, що пропонує умови інвестування коштів у нерухомість, які значно переважають європейські.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

 

сайт МЖК: www.mgk.if.ua