Ідеальна квартира в ідеальному місті: перепланування на етапі будівництва кварталу “Галицький” від ЖК “Левада”


Івано-Франківськ – місто-магніт, яке манить своєю неповторністю, розміреністю, компактністю та комфортом.

 

Місто парків та фонтанів, давніх храмів та кованих абстракцій “про життя”, місто музики, що лине стометрівкою, та затишку, який огортає в парку Міцкевича, місто європейських вуличок з атлантами, що підпирають ніші ризаліту на станіславських кам’яницях, та сучасних торгово-розважальних центрів, де повсякчас вирує життя. У Франківську не просто хочеться жити, за ним так приємно спостерігати – і з оглядового майданчика на Ратуші, і з вікна свого дому в кварталі “Галицький” від ЖК Левада”.

 

І вдвічі приємніше, коли милуєшся не тільки містом, а й затишком та комфортом, який оточує тебе у власній квартирі – бо тут все на своєму місці. Уявили? Думаєте це ілюзія чи нездійсненна мрія? Зовсім ні! Це реальність, яку пропонують в ЖК”Левада”. Просто уявіть, якою має бути ваша ідеальна квартира, трансформуйте її у проект і скористайтесь унікальною можливість перепланування на етапі будівництва. І тоді ваша оселя ідеально відповідатиме вашим потребам та уявленням про комфорт.

 

По суті перепланування – це багатоступенева процедура, яка вимагає багато часу та ресурсів. Тому вдвічі приємніше перекласти це на плечі забудовника та уникнути бюрократичної тяганини, зекономити час та гроші на розробці нового проекту, погодженні в держслужбі та й врешті на самих додаткових будівельних роботах.

 

І поки ростуть поверхи в кварталі “Галицький”, а ваша квартира зводиться за індивідуальним проектом, можна зайнятися приємнішими турботами – продумати варіанти планувань, обрати кольорову гамму для шпалер та меблів, знайти оригінальну люстру у вітальню чи підібрати найзручніше ліжко для спальні.

 

І не турбуйтесь, що ремонт може затягнутися через брак коштів. Адже в ЖК Левада пропонують ще безліч переваг. Тут найвигідніші умови розтермінування: в кварталі “Галицький” – 24 місяці і 0% перший внесок, а в новому кварталі “Галицький-2” – 4 роки і 4% перший внесок.

 

Партнерська програма “Отримай більше з ЖК “Левада” дозволить зекономити до 50% на ремонт. Кожен новий власник квартири отримає свій пакет цікавих пропозицій від компаній партнерів.

 

Реалізовуйте найсміливіші дизайнерські ідеї в квартирі своєї мрії, яка одразу готова до ремонту!

 


Звертайтесь в офіс ЖК “ЛЕВАДА”: м. Івано-Франківськ, вул. В. Стуса, 40.

ЖК «ЛЕВАДА» – З НАМИ ЗАВЖДИ НАДІЙНО І ВЧАСНО!

Дізнавайтеся більше на https://levada.if.ua