Голова ДАБІ України Олексій Кудрявцев приїхав на Прикарпаття і зустрівся з головою ОДА

Голова Державної архітектурно будівельної інспекції (ДАБІ) України Олексій Кудрявцев відвідав з робочим візитом Івано-Франківську область та обговорив з очільником Івано-Франківської ОДА Олегом Гончаруком поточну містобудівну ситуацію та перспективи розвитку будівельної галузі на Прикарпатті.

На зустрічі зазначалося, що з набранням чинності законодавчих змін у містобудуванні вже відзначаються позитивні зрушення: представники бізнесу активніше долучаються до процесів будівництва, вкладають кошти у перспективні для області проекти, інформує прес-служба ДАБІ. 

 

Очільник Прикарпаття зазначив, що обопільна співпраця усіх рівнів влади і контролюючих структур ДАБІ дають позитивний результат. В області робиться все для створення прозорого відкритого будівельного ринку, де би кожен учасник почувався  захищено та мав рівні можливості для розвитку.

 

«Держархбудінспекція готова надавати необхідну консультативну допомогу як інвесторам, що бажають чесно працювати на ринку, так і органам місцевої влади в організації містобудівних процесів на своїй території, підтримувати та допомагати усім органам місцевого самоврядування, які тільки виявили бажання самостійно контролювати містобудівні процеси на власній території», - наголосив Олексій Кудрявцев.