Franko River Club: елітні апартаменти з власним СПА-центром


Дім - це місце затишку та тепла!

 

Добре, коли в такий морозний день, як сьогодні в Івано-Франківську, можна вибігти у двір зі скрипом під ногами погратись сніжками з дітьми. А вечері розслабитись у розкішному СПА-салоні. Уявили?

 

Це можливо, коли живеш у котеджному містечку Franko River Club! Кожен мешканець матиме власне подвір'я і доступ до елітного спа-салону.

 

Цікавить купівля котеджу чи таунхаусу? Звертайтесь за номером: (067)7612993.

 

Сайт компанії blago developer https://blagodeveloper.com/.

 

 

Franko River Club — котеджне містечко із 33 об'єктів, де кожен будинок має свій особистий стиль, не порушуючи при цьому цілісне сприйняття всього комплексу – затишного, гармонійного, особливого. Вишуканість відчувається в усьому: плануванні фасаду, інтер’єру, ландшафту.

 

Котеджне містечко розташоване близько головної транспортної магістралі Незалежності – Тисменицька, в мальовничому місці на березі р. Бистриця-Надвірнянська.

 

Franko River Club побудоване у стилі «органічної архітектури» видатного архітектора Райта Ллойда. Панорамні вікна, через які наче входить життя всередину першими ранковими променями. Ритмічне розчленування фасаду каркасами, відкритий план, тераси. Лаконічність та довершеність ліній.

 

Фасад витриманий у стриманій кольоровій гамі. Будинки з прилеглими ділянками від 8 до 15 соток кожна, яка відокремлена від сусідської огорожею-живоплотом.

 

 

 

Територія, що виходить до дороги, обнесена цегляним парканом, окремі фрагменти якого зроблено з кованих деталей.

 

Загалом навколо всього містечка – зовнішня глуха огорожа, виконана з декоративної цегли. Просторі дороги та тротуари з бруківки, якісне вуличне освітлення.

 

 

За чистоту під’їзних доріг нестиме відповідальність двірник. Дбайливі руки садівника доглянуть кожен газон та кущик. Цілодобова охорона подбає про безпеку Ваших родин.