«Франківський дім» - житло, яке дарує впевненість на довгі роки

На сучасному ринку нерухомості все ще існує безліч ризиків для покупців житла. На жаль застрахувати себе на 100% неможливо, але вихід із ситуації таки існує. Уникнути можливих небезпек можна тільки звернувшись до компаній, що вже зарекомендували себе на ринку, як надійні забудовники. Саме таку надійність втілює будівельна компанія «Франківський дім».

Будинки від «Франківського дому» - це житло з міцними стінами, якісними матеріалами та комфортним плануванням. Тут гасло «Мій дім – моя фортеця» втілюється в реальність.

 

БК «Франківський дім» пропонує квартири в житловому комплексі по вул. Сніжна, 52, Зручне розташування поблизу Університету нафти і газу і Набережною ім. В. Стефаника дозволить мешканцям комфортно і затишно проводити вільний час. Жителі зможуть насолоджуватись приємною рекреаційною зоною, адже недалеко річка Бистриця і відпочинкова зона.

 

  

Міцний  «фундамент» «Франківського дому» - це команда професіоналів, пріоритетом якої клієнт. Саме тому будівництво ведеться якісно та надійно.