Франківська мерія створила робочу групу аби поборотися на аукціоні за акції локомотиворемонтного заводу

24 травня, Фонд держмайна оголосив про продаж з аукціону пакета акцій ПАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод" в розмірі 99,5 % статутного капіталу товариства.

Нагадаємо, міська влада виявила бажання поборотися за даний завод.

 

Днями міський голова Івано-Франківська Руслан Марцніків підписав розпорядження "Про створення робочої групи для прийняття участі в конкурсі з продажу пакету акцій ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод»".

 

Також до складу комісії увійшли заступник міського голови Богдан Білик, перший заступник міського голови Микола Вітенко, голова постійної депутатської комісії міської ради з питань оренди та приватизації комунального майна Сергій Гаєвський, голова постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету Роман Онуфріїв, секретар міської ради Оксана Савчук, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ігор Шевчук та оловний спеціаліст відділу представництва Департаменту правової політики міської ради Юрій Шуляк.

 

Вже до 4 липня робоча група має визначити максимально допустиму суму коштів для викупу пакету акцій ІФ ЛРЗ.

 

Як писало Побудовано в Франківську. Початкова ціна лоту складає 33,92 млн грн. При цьому статутний капітал товариства становить 19,56 млн грн.

 

Раніше Кабмін затвердив цілий ряд фіксованих умов для продажу підприємства. Зокрема, завод повинен зберегти основний вид діяльності, вчасно сплачувати податки та збори, оновити основні засоби та провести модернізацію виробництва.

 

При цьому у користуванні товариства перебуває 34 споруди та земельна ділянка площею 9,96 га.

 

Також у підприємства існує заборгованість перед бюджетом у розмірі 151,5 тис грн та по виплаті заробітної плати – 2 479,0 тис грн.

 

Сам конкурс з продажу пакета акцій локомотиворемонтного заводу буде проведено 6 липня 2017 року, об 11:00 год, у приміщенні Фонду державного майна України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, кімн.

 

Довідково: ПАТ "Івано-Франківський ЛРЗ" заснований в 1866 році. Основний вид діяльності заводу - ремонт та обслуговування інших транспортних засобів. Станом на 1 квітня на підприємстві числиться 270 працівників.