До будівництва садка на Каскаді та басейну на Симоненка місто хоче залучити Державний фонд регіонального розвитку

У бюджеті Івано-Франківська на 2019 рік, для співфінансування інвестиційних проектів, чиновники планують закласти 16 млн гривень.

При цьому, співфінансуванню підлягають лиш ті проекти, які пройдуть відбір регіональною комісією і можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

 

Про це йдеться у проекті рішення про «Про співфінансування з міського бюджету інвестиційних проектів», що включений до порядку денного засідання виконавчого комітету.

 

Зокрема, мова йде про будівництво дитячого садка в мікрорайоні «Каскад», на який у наступному році передбачено виділити 8,5 млн грн. При цьому, вартість всього проекту складає 70,5 млн гривень. Загалом місто планує витратити на будівництво садка 24,5 млн грн, решту суми, а це 46 млн грн, мають покрити кошти з державного фонду регіонального розвитку.

 

Ще один проект, який відзначений у документі, це будівництво басейну в ФОК по вулиці Симоненка,13, на який у бюджеті на 2019 рік заплановано передбачити 7,5 млн грн. Загальна вартість проект складає 93,7 млн грн, в тому числі міський бюджет – 13,7 млн грн. При цьому з державного фонду регіонального розвитку заплановано залучити 80 млн грн.