Де в Франківську добре жити?

Як правильно вибрати квартиру в будинку що будується? Команда Побудовано ІФ, підготувала кілька практичних рекомендації по вибору новобудови.

Мабуть кожен мріє про власне житло, ті у кого є можливість зробити подібну покупку, повинні уважно поставитися до вибору нерухомості. Пропозицій на ринку досить багато, тому так складно знайти «свій» варіант, що ідеально підходить по всім вашим параметрам. Ми ж постараємося розповісти Вам про найголовніші фактори, якими найчастіше керуються потенційні покупці.

Репутація забудівника
Мабуть, найважливіший пункт для тих, хто не хоче купити «кота в мішку». Дуже важливо з'ясувати, чи не є компанія-забудівник звичайним шахраєм, який намагається продати гарну картинку з порожнім змістом. Дізнайтеся про попередні проекти компанії, які вони реалізувала, поспілкуйтеся з мешканцями зведених будинків, дізнайтеся, чи є у них претензії до якості споруди. Перед підписанням угоди проконсультуйтеся з юристом.

Розташування
Перш за все, необхідно уважно поставитися до вибору району, в якому буде знаходитися Ваш майбутній будинок. Дізнайтеся, чи є поряд всі необхідні об'єкти інфраструктури - школи, аптеки, банківські відділення, спортивні та медичні установи і т.д. Також важливо, щоб поблизу була зупинка громадського транспорту, магазини або ринки. Ще один момент, на який варто звернути увагу - територія біля будинку. Дізнайтеся, чи включає проект забудови роботи з озеленення та благоустрою двору, облаштування паркінгу. Все це грає вагому роль для тих, хто шукає особливого комфорту і затишку, вибираючи кваартиру в новобудові.

Ціна
Чим далі до здачі будинку, тим дешевші в ньому квартири. Тобто, якщо Ви хочете купити просторі апартаменти за ціною звичайної двушки, найкраще укласти угоду на етапі заливання фундаменту. Так ви зможете заощадити, але варто враховувати можливі ризики. Якщо Ви маєте справу з недобросовісною будівельною компанією, є імовірність, що будинок так і залишиться бетонним майданчиком без вікон і дверей.

Щоб отримати квартиру своєї мрії, потрібно відповідально підійти до їі вибору, не відволікаючись на рекламні виверти, а керуючись лише об’єктивними міркуваннями.