Чому вигідно вкладати кошти в житло в новобудові

Вдома повинно бути тепло та затишно. Але сьогодні все частіше постає питання вартості утримання житла. Адже час бездумного використання дешевих енергоресурсів вже минув.

Простими кроками сьогодні кожен з нас впливає на майбутнє. Заощаджувати на комунальних послугах у сучасному світі вигідно та модно. Час нам формувати європейський підхід до споживання благ цивілізації.

Тепло вашої оселі без зайвих витрат

Витрати на комунальні послуги займають значну частину сімейного бюджету. Зростання тарифів не зупиняється. Тому, перш ніж купити квартиру в Івано-Франківську, приділіть увагу питанню заощадження на енергоносіях.

Витрати на опалення, електроенергію та газ можна регулювати. Але для цього потрібно створити умови. Розглянемо детальніше, які саме. 

Облік спожитих енергоресурсів

Квартири вторинного ринку не завжди обладнані лічильниками, а у випадку з теплопостачанням часто технічно неможливо встановити прилад обліку у квартирі. Витрати, які ви не обліковуєте, точно зменшувати не вдасться.

Саме тому доцільно купити квартиру в новобудові Івано-Франківськ може задовольнити потреби покупців. Надійний забудовник компанія МЖК Експрес-24 встановлює лічильники на всі комунальні послуги. Ви точно знатимете, за що та скільки сплачуєте. 

Мінімальні втрати тепла через зовнішні стіни будинку

Стіни в панельних будинках призводять до значних втрат теплової енергії. Власники таких квартир просто гріють повітря. В сучасних новобудовах передбачено якісне утеплення цегляних стін. Тому ви можете купити трьохкімнатну квартиру в Івано-Франківську в новому будинку та менше витрачати на комунальні послуги, ніж жильці такої ж оселі в старому будинку.

Енергоощадні вікна вашого житла

Старі вікна в будинках ― це ще одна причина зайвих витрат на енергоресурси. Тому сьогодні заміна вінок стала необхідністю. Ремонт квартири на ринку вторинного житла починається саме з цього.

Сучасні новобудови вже обладнані сучасними енергоощадними вікнами. В таких квартирах тепло залишається всередині. Якщо купити однокімнатну квартиру в Івано-Франківську невеликої площі, витрати на комунальні послуги будуть зовсім незначними.

Обираючи квартиру в новобудові ви заощаджуєте на майбутніх платежах за газ та електроенергію. Тому, це вигідна інвестиція.

Ефективно використовуючи енергоресурси ви дбаєте про майбутнє нашої планети

Витрати енергоносії в житловому секторі України просто вражають. Ми не звикли до економного використання електроенергії, газу та води в побуті. Для сучасного середньостатистичного європейця ретельно відстежувати витрати на комунальні послуги та заощаджувати ― це норма. Адже ресурси планети вичерпуються.

Робити прості речі під силу кожному. Обирати енергоощадне житло, споживати електроенергію по двозонному обліку, встановити оптимальний температурний режим в сучасній квартирі. Способів дуже багато.

Ви можете купити двокімнатну квартиру в Івано-Франківську, планування якої дозволяє комфортно проживати сім'ї з двома дітьми. Утримувати зайву площу сьогодні не в моді.

Бережіть нашу планету та заощаджуйте власні кошти. Сучасна будівельна компанія МЖК Експрес-24 вам у цьому допоможе.

Сьогодні купити квартиру від забудовника МЖК Експрес 24 можна:

 

  •       ЖК «Millennium ECO» у Івано-Франківську;
  •       ЖК «7 Квартал» поблизу парку Шевченка у Івано-Франківську;
  •       ЖК «Писанковий» у м. Коломия.

 

Контакти відділу продажу:

 

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

+380-50-433-14-03