Чому варто ходити на огляд новозбудованих квартир перед покупкою

Вибрати квартиру – справа особлива для кожного і далеко не з простих. Полегшити цей процес зможе особистий огляд будинку, в якому плануєте прибати квартиру.

Таким чином ви зможете особисто переконатись в зручності його розташування та перевірити транспортну розв’язку.

 

Якщо мова йде про придбання незавершеного житла краще відвідати об’єкт будівництва в робочий час. Так ви зможете побачити як здійснюються будівельні роботи та оцінити якість матеріалів.

 

 

Особистий перегляд квартири допоможе визначитися остаточно чи подобається вам цей варіант житла, або ж варто подивитись іншу квартиру.

 

Оглядаючи квартиру, не забудьте звернути увагу на наступні пункти:

 

Куди виходять вікна? Оглядаючи свою майбутню квартиру оцініть на яку сторону світу виходять вікна. Так ви зможете зрозуміти, яка кількість світла проникатиме в кожне з приміщень та правильно спланувати розміщення кімнат твк щоб вам це подобалось. Важливим є і пейзаж, що відкриватиметься з вашого вікна. Якщо ви шукаєте тихе та затишне житло, вам сподобається вікно, що виходить на зелені зони. Якщо прагнете бути в центрі подій – обирайте урбаністичні краєвиди. Якщо за вікном будівництво, уточніть, що саме будують. 

 

Матеріал і товщина стін та перекриття. Якщо ви приїхали на огляд квартири зверніть увагу на ці параметри. Вони безпосередньо впливають на термо-і звукоізоляцію. А отже, саме від них залежить наскільки тепло в квартирі взимку. І чи знатимете ви, чим живуть сусіди.

 

Можливості перепланування. План квартири, який вам дадуть при покупці, можна змінити, просіться на огляд вже побудованих перших поверхів, що б уникнути непотрібних будівельних процесів у майбутньому. Якщо вас не зовсім влаштовує планування, ви можете захотіти дещо змінити. Відомості про розташування несучих стін допоможе правильно спланувати поліпшення у вашій майбутній квартирі. Самі ж планування діляться на:

 

Закриті. У таких плануваннях кожна кімната ізольована від інших. Простір у таких квартирах не особливо відчувається, але вони підходять в разі, коли потрібно, що б члени сім’ї не заважали один одному.

 

Частково закриті. Планування, в яких закрита лише спальня, а всі інші кімнати об’єднані в одну і розділені тільки по зонам.

 

Open space планування повністю відкриті, навіть спальня.

 

Обов’язково зверніть увагу на висоту стелі. Адже чим вона нижча, тим меншою та тіснішою буде здаватися навіть найбільш простора кімната.

Зверніть увагу на санвузол: на сьогодні існує велика кількість сучасних проектів, в яких для ванної кімнати відводиться достатньо площі й більше не доведеться жертвувати умивальником, щоб помістити пральну машину.

Пам’ятайте, коли ви зайдете у справді свою квартиру  – вам одразу стане комфортно і ви захочете в ній залишитись.

 

Компанія Blago developer запрошує на огляд квартир у житлові комплекси, які зараз будуються, а саме:

 

Елітний комплекс апартаментів і пентхаусів PARUS (центр міста, на березі озера)

Район Manhattan (центр міста, вулиці Ленкавського-Левицького, біля озера)

Комплекс Main House (центр міста, вулиця Коновальця-Сахарова)

Комплекс Авторський (центр міста, вулиця Січових Стрільців)

Комплекс Comfort Park (мікрорайон Пасічна, вулиця Хіміків)

Містечко СОБОРНЕ (мікрорайон Пасічна, Калуське шосе біля Собору Преображення Господнього)

Житловий масив Паркова Алея (неподалік автомагістралі Незалежності-Тисьменицька, вул.Сєчєнова,129 орієнтовно 15 хв до центру міста)

Елітний будинок Royal Hall (центр міста, вулиця Шевченка)

Котеджне містечко Franko River Club (неподалік автомагістралі Незалежності-Тисьменицька, вул.Сєчєнова,129 орієнтовно 15 хв до центру міста)

 

_

Компанія Blago developer

відділ продажу: (050)0714-000, (097)0714-000

Номери доступні у viber