Чим відрізняються новобудови у Франківську?

Аналітичний центр «Благо» дослідив, чим відрізняється житло в новобудовах у Івано-Франківську. Дослідження показали, що значна відмінність простежується в геолокаціях, ціновій політиці та самому плануванні житла.

У Франківську популярним серед покупців залишаються квартири в новобудовах мікрорайонів із зручним транспортним сполученнями або територіально наближеними до центру міста.

 

Також активно зводиться житло, яке характеризується екологічністю та поліпшеним плануванням з розвиненою інфраструктурою, наявністю в пішохідній доступності дитячого садка, школи, магазину, аптеки, а також гарно облаштованою прибудинковою територією з безпечним дитячим майданчиком, паркомісцями, зеленими насадженнями.

 

Попит на нове житло з початком 2017 року надалі стабільний, тому забудівельники продовжують зводити новобудови, враховуючи потреби клієнтів.

 

Зростає кількість осель з однокімнатним та «вільним» плануванням, а на противагу невеликим квартирам будують елітне помешкання та пентхауси.

 

Придбати житло в Івано-Франківську можна декількома шляхами. На первинному ринку 70-80% продажів відбувається за рахунок розтермінування платежів від забудовників, а молоді сім’ї можуть отримати пільгове кредитування на квартиру від Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, що суттєво скорочує суму витрат.

 

За даними аналітичного центру «Благо», попит на житло активізується саме там, де створено найкращі умови для покупки – спеціальні пропозиції та програми при оплаті повної вартості житла, розтермінування платежів.

 

Великий вибір новобудов різного класу – поряд із звичайними будинками зводяться елітні, будуються цілі інфраструктурні мікрорайони – зумовлений тим, що купують не просто стіни, планування, чи квадратні метри, а можливості, зручності, стиль життя, яке вони отримують, придбавши нову оселю.