Басейн у Франківську за 87 млн грн хоче будувати київська фірма без досвіду держзакупівель

Київське ТОВ “Ювента Інжиніринг” перемогло у торгах з пропозицією 87 492 872. Наразі фірма очікує на рішення тендерного комітету.

Нагадаємо, управління капітального будівництва проводить тендер на будівництво басейну вже вдруге.  Аукціон відбувся у понеділок, 12 листопада, пише “Репортер“.

 

У торгах взяли участь дві фірми – київське ТОВ “Ювента Інжиніринг” та ТзОВ “Інтер констракшн компані”. Остання запропонувала збудувати бачейн за 89 850 000 грн. Фірма взяла участь вже у 22 закупівлях і отримала підряди на капремонт футбольних полів у Києві на 17 млн грн та будівницьво спортивного майданчика на 480 тис грн.

 

Історії участі у держзакупівлях ТОВ “Ювента Інжиніринг” не має. Керівник ТОВ “Ювента Інжиніринг” з лютого 2018 року – Максим Авлохов. До цього засновником і керівником був Олег Кожухов, засновник  ржищівської міської організації ВО “Свобода” Київської області.

 

Нагадаємо, перший тендер на будівницво басейну у Франківську на вулиці Симоненка, 13  провели в серпні 2018 року. Однак, тендерний комітет почав відхиляти пропозиції учасників закупівлі.

 

Згідно з проектом передбачено два басейни: для дорослих спортсменів і для дітей. Перший матиме розміри 25 на 16, другий – 12 на 6 метрів. Трибуни зможуть вмістити орієнтовно 80-100 глядачів.