Акція від ЖК «Millennium» - тільки 10 квартир за спеціальною ціною


Гарні новини від ЖК «Millennium» - тільки 10 квартир за спеціальною ціною - 10500 грн/м². Зустрічай весну у власній новій квартирі. Встигни забронювати!

 

 

«Millennium» - сучасний житловий комплекс в Івано-Франківську поблизу міського озера.Це комфортні квартири для життя, а не множення квадратних метрів. Це житловий комплекс з думкою про людей, їх потреби та бажання.

 

Хотіли б Ви щоранку прокидатися в тихому та безпечному місці? Мати можливість, не виїжджаючи за місто, прогулятися власним міні-парком?

 

У ЖК “Millennium” Ваші мрії про розмірене життя стануть реальністю. Красивий зелений куточок з ландшафтним дизайном для прогулянок та активного дозвілля — спроєктований простір внутрішнього двору на прикладі «італійських двориків», де немає місця автомобілям та міському шуму, дитячі та спортивні майданчики, бігові та велодоріжки, власна набережна біля озера.

 

А наявність підземного паркінгу дозволяє вивільнений від паркувальних місць простір максимально використати для озеленення: так ЖК «Millennium» прикрасять дерева, декоративні клумби та унікальна паркова алея, що з’єднає комплекс з міським озером.
ОБИРАТИ ТОБІ.

 

Переглянути планування: https://millennium.if.ua/

 

Телефони: (066) 433 00 61