Акція від БК «Continental Development»: безвідсоткове розтермінування та знижки при повній оплаті на квартири у ЖК «Crystal River»

Далеко не всі покупці можуть відразу оплатити повну вартість житла. Доводиться затягувати паски або лізти у «боргову яму». Проте, вихід із ситуації знає будівельна компанія «Continental Development», яка пропонує придбати якісне житло у доступній формі, без шалених відсотків та кредитних зобов’язань.

БК «Continental Development» оголошує спеціальну акцію для всіх покупів ЖК «Crystal River» - безвідсоткове розтермінування платежів від 12 до 26 місяців!!!

 

Початковий внесок становить 25% від вартості квартири. Решту суми, клієнт може оплачувати у зручний для себе спосіб кожного місяця.

 

Клієнтам, які повністю оплачують житло одним платежем БК «Continental Development» пропонує знижки від 5 до 7% на 2-кімнатні квартири в ЖК «Crystal River»!!!

 

Програма розтермінування - це надійний та доступний спосіб придбати власне житло. Зазвичай, чим ближче до термінів здачі об’єкта в експлуатацію, тим ціна за квадратний метр стає все вищою. Розтермінування фактично заморожує ціну для покупця, тим самим заощаджуючи кошти.

  

Відзначимо, що програма безвідсоткового розтермінування від БК «Continental Development» діє тільки на квартири у ЖК «Crystal River» - сучасному та комфортабельному комплексі поруч зеленої зони річки Бистриці Солотвинської.

 

Об’єкт зводиться за монолітно-каркасною технологію будівництва. Фасад утепляється мінеральною ватою. За ізоляцію та захист від зайвого шуму відповідають енергоефективні двокамерні вікна.

  

Завдяки таким технологіям будівництва ЖК «Crystal River» є привабливим об'єктом для інвестування. Термін експлуатації монолітних будівель триває до сотні років, тому попит на них із кожним роком все збільшується. Подібне житло вигідне не тільки для життя, але і для ведення бізнесу. Квартири можна легко перепродати чи здавати в оренду. Привабливості комплексу додають розвинена інфраструктура, близькість до центру міста та відпочинкові зони річки Бистриця Солотвинська.

 

Дізнатися більше про продаж квартир в ЖК «Crystal River», ціни та умови розтермінування можна на сайті забудовника та у відділі продажу.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)

Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777

Е-мейл: office@continental-development.com