Акція: купи квартиру в ЖК «Паркове містечко» лише по 11 225 грн за м²


ЖК «Паркове містечко» - затишний куточок поблизу парку в серці Івано-Франківська.

 

Відчуй на собі всі переваги життя в центрі міста та не прогав можливість придбати квартиру в IV черзі за СУПЕР ЦІНОЮ - лише 11 225 грн за м².

 

 

Житловий комплекс Паркове містечко – готові будинки, підключені до міських комунікацій і здані в експлуатацію. Девелопер створює мікрорайон, орієнтований на всі види інвесторів. Дві готові черги включають 18 новобудов. Квартири здаються покупцям із чорновим обробленням та індивідуальним опаленням.

 

Інфраструктура поблизу підготовлена до активного відпочинку. Поруч є кілька міських парків, безліч спортивних об'єктів, озеро та стадіон для занять спортом. У радіусі декількох кілометрів зводяться новобудови різної поверховості, тому нові об'єкти для комфортного життя тут будуть з'являтися постійно.

 

У пішій доступності розташовані пам'ятники архітектури та пам'ятні місця. При цьому ЖК розташований недалеко від ділового центру міста, що прийдеться по душі бізнесменам. Легко добратися до будь-якого куточка Івано-Франківська на власному автомобілі або громадському транспорті.

 

Купити квартиру в ЖК Паркове містечко від забудовника віддають перевагу люди, які прагнуть отримати функціональне житло на вигідних умовах.

 

Підземне паркування і дворівневе житло не передбачено. Продаж квартир ЖК Паркове містечко ведеться через офіційний сайт або ріелторів.

 

Переглянути планування квартир можна за посиланням: https://parkove.if.ua/

 

+380 (066) 433 00 65