Акції від забудовників Івано-Франківська: чим потішать покупців житла в травні


З приходом весни та довгим карантином франківські забудівники почали активніше пропонувати квадратні метри покупцям. У хід йде все — від знижок на квартири до поліпшення умов покупки — зниження розміру початкового внеску, введення розстрочки і т. ін.

 

Команда «Побудовано у Франківську» вирішила зібрати всі акції, знижки, бонуси та заохочення від франківських забудовників, що діятимуть у травні.

 

При підготовці огляду бралися до уваги пропозиції компаній, які активно здавали житло минулого року та активно будують вже цьогоріч.

 


 

«Антикризові пропозиції»

Однією з найпопулярніших фішок цієї «карантинної весни» є зниження ціни на 3-5-10%. Цю вигідну опцію пропонує «Спілка забудівників» на квартири в ЖК «Містечко Центральне».

 

 

БК Вертикаль анонсує спеціальні умови для усіх медиків — додаткову знижку 3% на квартири у п'яти житлових комплексах. Це проєкти різного класу від комфорт до еліт.

 

 

«Спеціальні ціни»

З нагоди старту будівництва в Івано-Франківську нового житлового комплексу комфорт-класу Chocolate від Blago developer, у квітні діють акційні ціни на покупку квартири. Ціна за метр квадратний тільки два місяці становитиме 9 999 грн на квартири 7-8-го поверхів та 10 500 грн на квартири 2-6 поверхів при повній оплаті. На купівлю квартири у цьому житловому комплексі діє програма розтермінування на 12 місяців, при цьому ціна за метр квадратний у квітні становить 10 500 грн.

 

Унікальна можливість придбати готову квартиру біля міського озера з фіксацією ціни за м² у гривні. Таку акцію пропонує компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» у житловому комплексі "Millenium".

 

Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна придбати житло у нашому житловому комплексі.

 

 

«Квартира на виріст»

Суперпропозиція від  будівельної компанії МЖК Експрес-24: програма розтермінування у всіх житлових комплексах.

 

«Обміняй авто на квартиру» від lago developer

Компанія Blago developer запроваджує нову програму обміну – авто на новеньку квартиру! Програма підходить тим, хто хоче вигідно продати своє авто та купити нову квартиру від надійного забудовника! Для обміну підходять нові та б/у авто.

 

 

** Більшість акцій забудовників діють до кінця травня. Дані про них взяті з сайтів забудовників.