1 липня в Івано-Франківську відбудеться фестиваль "День професій": будувати – це творити нові можливості

Будівельна компанія "Благо" прагне щоб мрія про власне житло здійснилась, саме тому на ярмарку професій в Івано-Франківському університеті права імені Короля Данила Галицького розповість про всі тонкощі будівельної справи.

На фестивалі День Професій учасники зможуть попрацювати архітектором та спроектувати будинок, спробувати себе в ролі керівника будівництва, виконроба, майстра, будівельника, підсобника, інженера-кошторисника, дизайнера і прийняти участь у створенні маленького будиночка, а також в оздобленні його фасаду. 

Рукавиці, каски та всі необхідні справжні будівельні матеріали забезпечить будівельна компанія "Благо". Зовсім маленькі учасники зможуть малювати проекти майбутніх будинків своєї мрії або ж створювати міні-будівлі, скориставшись іграшковими будівельними матеріалами.

Будувати – це творити нові можливості, нові зручності для багатьох, це також мистецтво передавати емоції. Ми будуємо житло для багатьох сімей і щодня робимо наше місто кращими, - говорить керівник відділу маркетингу БК "Благо" Марина Федорончук.