Новий житловий комплекс "Левада Дем’янів Лаз": знижки на квартири

В Івано-Франківську розпочався продаж квартир в новому житловому кварталі "Левада Дем’янів Лаз". Покупцям пропонуються спеціальні ціни, з можливістю розтермінування платежів.

Квартал "Левада Дем'янів Лаз” – це абсолютно новий житловий комплекс. Його спорудження розпочалося зовсім недавно, в північній частині Івано-Франківська – на Пасічнянському пагорбі.

 

З вікон помешкань, новоселам відкриються захоплюючі краєвиди на сусідній дендропарк, міську архітектуру, заказник "Чорний ліс", а також мальовничу красу Карпатських гір.

 

Квартал "Левада Дем'янів Лаз" складається із семи під’їздів у трьох окремо стоячих секціях, що забезпечить вдосталь міжбудинкового простору для дитячих і спортивних майданчиків. Втім, тут передбачені і місця для паркування.

 

Перші 20 квартир в новому житловому кварталі "Левада Дем'янів Лаз”, що знаходиться в мікрорайоні Пасічна, можна придбати  за спеціальною ціною – 8850 грн за кв. м. Для покупців передбачена вигідна програма розтермінування платежів до 2 років.

 

Планування квартир у ЖК "Левада Дем'янів Лаз"

 

тип пов2

 

У будинках спроектовані одно-, двох- та три-кімнатні квартири різноманітної площі. Припаде новоселам до смаку і комфортне планування квартир – просторі вітальні, великі кухні, балкони та лоджії з панорамним склінням. Для зручності, трикімнатні квартири обладнані двома санвузлами.

 

Сучасні швидкісні ліфти «Otis», надійні двері українського виробництва, якісні склопакети та підлога з підігрівом стануть додатковою гарантією комфортного проживання для власників квартир. 

 

Візуальний проект ЖК "Левада Дем'янів Лаз"