ЖК «Парковий маєток» пропонує сучасні квартири для кожного


Коли люди планують придбати власне житло, то окрім фінансового питання, важлива також площа житла. Якщо для новоствореної сім’ї підійде не дорога однокімнатна квартира, то для великої родини потрібна лише простора трикімнатна оселя.

 

Великий вибір квартир з сучасним плануванням можна знайти в житловому кварталі «Парковий маєток», що на вулиці Чорновола, біля міського парку. Тут поєднані комфорт і зручність, а будинок збудований з кращих матеріалів.

 


 

Однокімнатна квартира для молодої сім’ї

 

Купити відразу простору 2-кімнатну квартиру не кожному по кишені. Для тих хто хоче своє гніздечко, але немає можливості платити великі гроші, будівельна компанія «IF Miskbud Development» пропонує однокімнатні квартири у кварталі «Парковий маєток».

 

Однокімнатні квартири проєктували так, щоб господарям було комфортно та зручно. Площа квартир від 32-х до 43-х м2. Світла кухня та простора кімната сподобаються кожному.

 


 

Двокімнатна – більший простір

 

Для тих сімей котрі планують поповнення найкращим варіантом стане двокімнатна квартира. Адже коли родина збільшується, то відповідно й місця потрібно більше.

 

У кварталі «Парковий маєток» можна придбати чудові 2-кімнатні квартири. Сучасне планування дозволить зробити світлу дитячу кімнату та затишну спальню. Двокімнатна квартира – ідеальне рішення для комфортного проживання. Тим більше, сучасна новобудова пропонує житло площею від 55-ти до 65-ти м².

 


 

Трикімнатна – власний куточок для кожного

 

Трикімнатна квартира – ідеальний простір для великої сім’ї. Тут кожен член сім’ї знайде куточок для роботи чи відпочинку. Чудові та просторі 3-кімнатні квартири площею від 70-ти до 74-х м2 дозволяють втілити чимало дизайнерських рішень. Така квартира – знахідна для творчих людей чи підприємців. Велика площа дозволяє облаштувати вдома студію чи особистий кабінет.

 

Велика квартира – це також хороша інвестиція в майбутнє, адже коли у вас з’явиться сім’я то не доведеться купувати більше житло.

 

Якщо ви купуєте квартири у «Парковому маєтку, то у вас будуть енергоефективні вікна з потрійним склопакетом, броньовані двері від українського виробника, автономне опалення, стяжка та штукатурка. А також в будинку встановлять швидкісні ліфти білоруського виробництва та облаштують сучасні холи.

 

Детальні можна дізнатися у фахівців будівельної компанії за телефонами 095-749-42-17, (0342) 55-65-36,  (0342)55-65-39, на сайті ifmiskbud.com чи за адресою м. Івано-Франківськ, вулиця Гаркуші, 14.

 

на правах реклами