ЖК “МІСТО СТАНИСЛАВІВ”: натхнення мальовничої природи

Коли за плечима великий позитивний досвід, глибокі знання та закоханість у свою справу, хочеться втілити у життя по-справжньому масштабний й неординарний проект.

Саме таким є житловий комплекс “Місто Станиславів” від будівельної компанії “Вертикаль”, у якому вперше в Західній Україні втілено концепцію “місто в місті”.

 

Ми гордимося тим, що стоїмо біля витоків чогось справді важливого.

 

Житло комфорт-класу зараз можна придбати на дуже вигідних умовах.

 

3 суттєвих причини купити квартиру в новобудові ЖК “Місто Станиславів”, вже зараз, не гаючи ані хвилини.

 

1. Є можливість розтермінування платежів за квартиру до 3-х років у гривні. А це означає, що ваша мрія про власне житло можете бути втілена просто зараз, а розраховуватись за неї ви можете поступово, без зайвого поспіху й навантаження на сімейний бюджет.

 

2. Ціна квартири - від 9900 грн за 1 кв.м на етапі котловану, однак пропозиція обмежена, тож варто поспішати!

 

3. Закрита територія, тобто жодних непроханих відвідувачів! У “місті в місті” ви почуватиметесь в абсолютній безпеці, маючи все для щоденного комфорту.

 

Хочете дізнатись, що ви отримаєте, придбавши квартиру у новобудові? Будь ласка!

 

7 відповідей на питання, чому варто купити квартиру в Івано-Франківську саме у “Місто Станиславів”.

 

1. Мальовниче місце, наче створене для милування карпатськими горами, річкою та зеленню. Тут все наче каже вам: “Дихайте вільно, ви вдома!”. І ось уже минає втома від напруженого робочого дня, а діти не копирсаються у гаджетах, а гуляють на свіжому повітрі.

 

2. Власний парк та набережна стануть улюбленим місцем для прогулянок вашої родини. Насолоджуйтесь душевними розмовами, гарною погодою та чудовими краєвидами. Таке дитинство ваша малеча точно запам`ятає!

 

3. Зручна транспортна розв`язка. Лише 10 хвилин - і з затишного передмістя ви опиняєтесь у центрі Івано-Франківська, тож усі переваги міста у вашому розпорядженні.

 

4. ЖК “Місто Станиславів” - ідеальне місце для сімей з дітками: дитячий садочок, дошкільний заклад, ігрові та спортивні майданчики - все це зробить кожен день вашого малюка комфортним, цікавим та натхненним.

 

5. Розвинута інфраструктура. Як відповідальний забудовник, ми хочемо не лише звести якісне житло, а зробити усе необхідне, аби жити тут було максимально комфортно. Тому магазинам, ресторанам, аптекам, торгово-розважальному центру у ЖК “Місто Станиславів” - бути!

 

6. Сучасний паркінг та гаражі - обов'язкова складова сучасного житлового комплексу. Ваші авто будуть надійно збережені, а територія ЖК “Місто Станиславів”  - доступна для комфортного пересування.

 

7. Малоповерхова забудова дозволить зберегти відчуття респектабельного передмістя та затишку. Є навіть можливість придбати квартиру на першому поверсі з власною земельною ділянкою.

 

І якщо ви завжди мріяли снідати за столиком, встановленим на зеленому газончику - це саме те, що вам потрібно.

 

Тож тих, хто завжди мріяв надихатись природою у комфортних умовах, не втрачаючи зв’язку з містом, гостинно запрошуємо у відділ продажу ЖК “Місто Станиславів”  від будівельної компанії “Вертикаль”. Це житло, яке стане вашою справжньою гордістю.