ЖК “Квартал Віденський” від ВАМБУД: житло для Вашої сім’ї за крок до природи

Які думки у вас виникають, коли ви мрієте про нове житло? Напевне, кожен погодиться, що воно має бути збудоване якісно, у затишному місці і стати зручним для всіх членів родини, незалежно від їх віку чи потреб.

Однак з безлічі пропозицій від забудовників Івано-Франківська знайти вдале співвідношення за цими трьома основними показниками вкрай важко. Але реально.

 

До прикладу, розглянемо проект житлового комплексу “Віденський”, який вже активно зводить компанія “ВАМБУД”, яка відома мешканцям такими непересічними об’єктами як “Сонячний” і “Краківський”.

 

“Віденський” розташований у тихому і рекреаційному місці – за кількасот метрів від міського озера і парку Шевченка, зі сторони Мазепи та Набережної ім. Стефаника. Тож сусідство безлічі зелених дерев і найбільшої водойми Франківська гарантуватиме затишний відпочинок і тихе життя.

 

Разом з тим, зовсім поруч – супермаркет “Сільпо”, ринок, магазини техніки і автобусна станція, яка з’єднує з усіма частинами обласного центру.

 

Щодо самого житлового комплексу, то він спроектований з акцентом на комфорт сім’ї. Творці “Віденського” кажуть, що поєднали в ньому красу та практичність. Будинок матиме сучасний зовнішній вигляд та зручне планування. 

 

Подвір’я буде закритим і облагородженим, зі своєю відпочинковою та зеленою зоною, велодоріжками і спортивною зоною, паркувальними місцями для авто. Звісно ж, запроектований дитячий майданчик для веселих ігор малят.

 

Цікаво, що вхід у під’їзд матиме мінімальний підйом – аби батьки з дитячими візочками, велосипедисти чи люди з особливими потребами відчували мінімум незручностей.

 

На перших поверхах передбачені комерційні приміщення, тож район матиме свою інфраструктуру.

 

Житловий комплекс на вісім дев’ятиповерхових секцій запроектований на 288 1-2-3-них квартир. Площа яких, відповідно – від 39-ти до 73-ох метрів квадратних.

 

Сучасне планування дозволяє отримати максимум простору – до прикладу, кухні непомітно переходять у вітальні, додаючи житлу об’єму. Його доповнять панорамні вікна з чудовими пейзажами.

 

 

Будівлю зводять з цегли. У ній передбачені високі стелі (2,8 м), покращена штукатурка, підігрів підлоги, індивідуальне опалення, металопластикові 5-ти камерні, з енергозберігаючим склопакетом вікна і балконні двері.

 

Звісно ж, будуть кабельне телебачення та інтернет, броньовані вхідні двері, швидкісні безшумні ліфти, покращений ремонт під’їздів і утеплений фасад. Здача першої черги запланована на кінець 2020 року, однак квартир у наявності залишилося не так вже й багато.

 

Детальніше про ЖК “Віденський” розпитайте у фахівців “ВАМБУДу” за телефонами (050) 433 77 22, (098) 433 77 22, на сайті  чи за адресою: м.Івано-Франківськ,вул. Вовчинецька, 121.