Які тренди нерухомості очікуються в Івано-Франківську в майбутньому

Тенденції ринку нерухомості щороку змінюються. Останні дослідження показують зацікавлення інвесторів житлом та комерцією в центральній частині міста.

Чи справді життя у серці Франківська стане трендом та які переваги чекають на власників такої нерухомості розповів Аналітичний центр будівельної компанії «Благо».

 

Тренд 1. Життя у центрі

Особливістю центральної частини міста є культурно-розважальний, освітній та комерційний потенціал. Тут зосереджені основні активи і потужності, які впливають на розвиток інших мікрорайонів. Молодь, активні та цілеспрямовані люди завжди прагнуть оселитися в центрі чи поблизу. У найближчому майбутньому в Івано-Франківську продовжуватимуть зводитись грандіозні проекти будівництва зі смарт-житлом, ексклюзивними пентхаусами і квартирами з терасами. Люди більше цінуватимуть організованість, енергоефективність, функціональне використання простору, безпеку, якість, екологічність. Новобудови в центральній частині міста зводитимуться бізнес і еліт-класу.

 

Переваги життя в центрі:

Зручність і комфорт (в центрі міста розташовано комерційні й освітні заклади).

Єднання з природою (парки, сквери, алеї у центрі стануть прекрасним варіантом сімейного відпочинку. А любителям розваг до смаку буде прогулянка по «сотці», яка віддавна славиться як місце зустрічі друзів.

У серці подій (урочистості, концерти та інші святкові заходи відбуваються в центрі).

Гастрономічний бум (ресторани, паби, кав‘ярні, кондитерські – неповний перелік місць громадського харчування, що приваблюють туристів і самих містян до затишних посиденьок чи гучних святкувань).

Центр завжди був і залишиться магнетичним місцем, де прагнуть жити активні та сміливі люди, з бурхливим ритмом життя і великими планами на майбутнє.

 

Зазначимо, що Будівельна компанія «Благо» розпочинає новий амбітний проект житлового комплексу по вулиці Академіка Сахарова.

 

Тренд 2. Якість будівництва та енергоефективні технології

Вимоги до якості ще більше зростатимуть. Майбутнє житло буде максимально енергоефективним з мінімальними втратами тепла і мінімальним впливом на довкілля.

 

Будівлі зводитимуться за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з керамоблоку, а утеплення якісною мінеральною ватою. Все більше житлових комплексів матимуть власні котельні, встановлюватимуться станції альтернативних джерел енергії. Висока якість стосується і зовнішніх фасадів, і панорамних вікон, які даватимуть більше денного світла у приміщення і особливо красиво створюватимуть затишок у помешканнях. Впровадження смарт-технологій буде не тільки для організації простору помешкання, а й налаштування та управління комфортом у домі – люди переїдуть в “інтелектуальні будівлі”.

 

Тренд 3. Безпека. 

Якісні захищені двори житлових комплексів, окремі технології охорони та сповіщень системи безпеки створить максимальний комфорт мешканцям і спокій за дітей.

 

Тренд 4. Інфраструктура. Наявність власного паркінгу

Навчання, спорт, харчування, покупки, розваги, відпочинок..-  все це стане доступнішим і простішим без зайвого часу на добирання. Залишаться насолода комфортом і більше моментів з рідними. Власні паркінги розвантажать двір, а спортивно-розважальні дитячі майданчики стануть ще веселішими і цікавішими

 

Тренд 5. Екологічність

Якісні будівельні матеріали підвищать рівень життя. Збереження природності території і ландшафтний дизайн з деревами, квітами, парками і алеями додасть краси і насолоди від природи у кожен день, а неймовірні краєвиди з вікон і терас, багато денного світла у помешканнях підкреслять якість життя.