Як ребрендинг “Благо” вплине на ринок нерухомості Івано-Франківська

У січні цього року будівельна компанія «Благо» здійснила ребрендинг.

Врахувавши багаторічний досвід і бачення майбутнього, компанія не лише змінила зовнішній вигляд бренду, а й засвідчила вихід на новий рівень розвитку.

 

Blago developer уособлює поєднання класичних традицій і цінностей зі сміливими інноваційними технологіями.

 

Завдяки комплексному підходу до будівництва компанія вже давно вийшла за межі звичайного зведення поверхів і в кожному проекті втілює гармонійно поєднану екосистему технологічних, інфраструктурних та емоційних проявів. Аналітичний центр «Благо» розповів про інноваційні проекти будівельної компанії та їхню роль на ринку нерухомості міста.

 

• - Район Манхеттен став першим проектом, побудованим за принципом розумної організації простору всього макрокомплексу, започаткував мультифункціональне смарт-планування та втілив принцип «двір без авто».

 

• - Комплекс елітних апартаментів Parus буквально злився з пейзажем міського озера. Дизайнери продумали кожну деталь, щоб створити неповторний малюнок комплексу, який справді нагадує корабель з піднятим вітрилом. Також Parus відомий найвищими характеристиками якості – від віконних систем і широких терас до підземного паркінгу з охороною.

 

• - Котеджне містечко Franko River Club – проект для тих, хто розуміє та цінує стиль заміського життя.

 

• - Житлові комплекси Comfort Park, «Паркова Алея» та містечко «Соборне» визнані найкращими у комфорт-класі, просто ідеальним місцем для молодих сімей.

 

Крім того, у 2019 році компанія розпочала будівництво трьох сучасних комплексів бізнес-класу, що обіцяють здивувати навіть затятих скептиків.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у житлових комплексах: «Паркова Алея», Comfort Park, містечко «Соборне», Manhattan, Parus, Franko River Club – від компанії Blago developer.

 

Саме в ідеальному місті, створеному для цілеспрямованих і наполегливих людей, що цінують особистий простір та відчувають життя, Blago developer створює свій світ!