В Івано-Франківську здаються в оренду два комунальні приміщення


В Івано-Франківську місцева влада має намір передати в оренду кілька комунальних об’єктів.
 

На сайті міськвиконкому опублікували оголошення про намір передати в оренду два об'єкти терміном на 2 роки 11 місяців, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

 

А саме:

 

- Нежитлові приміщення розташовані на першому поверсі в будівлі Центру надання адміністративних послуг, що на вулиці Незалежності, 9, площею 3,0 кв м. Об'єкт призначений для встановлення терміналу самообслуговування.

 

- Нежитлові приміщення розташовані на першому поверсі в будівлі початкової школи «Пасічнянська», що на вулиці Пасічна, 3, площею  143,9 кв м. Об'єкт призначений для проведення спортивних занять без права розміщення тренажерів (з погодинною орендною платою).

 

Заяви про оренду зазначеного об'єкта (обов'язково вказати дату та номер газети "Західний кур'єр", в якому опублікована інформація про об'єкти оренди) приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх. У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт оренди Орендодавець оголосить конкурс на право його оренди  відповідно до вимог абзацу 3 частини четвертої ст.9 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

 

За додатковою інформацією слід звертатися у робочі дні та години у відділ оренди Управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради за адресою:  вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх, або за тел. 53-02-19, 55-21-06.