В Івано-Франківську помер відомий архітектор Роман Глушкевич


На 61 році життя помер Глушкевич Роман Йосипович — головний архітектор, заступник директора Івано-Франківської філії ДП "Діпромісто" ім. Ю. М Білоконя.

 

У "Діпромісто" Фіртці повідомили, чоловікові було 60 років. Повідомляють, що два тижні він лікувався у лікарні з пневмонією. Був підключений до апарату ШВЛ.

 

За життя Роман Глушкевич працював старшим інженером Богородчанської районної архітектури, з 1992-1996 роки був головним архітектором Богородчанського району, з 1996 по 2006 працював начальником відділу містобудування та архітектури.

 

З 2006 по 2008 - Заступник начальника управління будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації.

 

З 2008 до 2013 - Начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації, головний архітектор Богородчанського району.

 

З 2013 по 2015 - Головний архітектор-заступник директора Івано-Франківської філії Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя.

 

З 2015 по теперішній час був заступником директора — головним архітектором Івано-Франківської філії Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя.